TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Trabzonspor, Göztepe maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, Süper Lig'in 27. haftasında oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına başladı. Bordo-mavili kulüp, korona virüs nedeniyle bir kısım personeline tedbir amaçlı izin verdi.
Trabzonspor, Göztepe maçı hazırlıklarına başladı
TRABZON/İHA - Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak haftayı lider olarak tamamlayan Trabzonspor, 22 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular iki grup halinde çalıştı. Birinci gruptaki oyuncular toparlanma, diğer oyuncular ise telafi antrenmanı gerçekleştirdi.

Yarını izinli olarak geçirecek olan bordo-mavili takım, çarşamba günü yapacağı antrenmanla Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Personele izin verildi
Trabzonspor Kulübü koronavirüs nedeniyle antrenmanları basına ve taraftara kapatırken, tedbir amaçlı olarak bir kısım personeline izin verdi. A Takım kadrosuna bağlı personel dışındaki çalışanlarına bir hafta izin veren bordo-mavili kulüp Sağlık Bakanlığı’nda yaşanan gelişmeleri de yakından takip ederek koronavirüse karşı alınması gereken tedbirler için yol haritasını belirliyor.
Yorum Yazın