TİC Holding Header
  • USD 32.381
  • EUR 35.044
  • Altın 2282.879
  • BIST 100 8880.09
  • Teknoloji

2017 Data Center Türkiye Konferansı İstanbul'da

Sektörün Buluşma Noktası sloganı ile Bilişim Altyapı Sistemcileri Derneği (BASİD) tarafından 2013 yılı itibariyle her yıl düzenlenen, sektördeki tüm gelişmelerin paylaşılacağı 2017 Data Center Türkiye Konferansı 19 Nisan’da İstanbul gerçekleşecek.
2017 Data Center Türkiye Konferansı İstanbul'da
İHA - BASİD tarafından 19 Nisan'da İstanbul'da "Sektörün Buluşma Noktası" sloganı ile gerçekleştirilecek 2017 Data Center Türkiye Konferansı, veri merkezleri parametrelerinin ve bilişim altyapı sektörünün tüm boyutları ile değerlendirilmesi ve en son gelişmeler ile uygulamaların pek çok açıdan tartışılıp, ele alınabileceği bir ortam sunacak. Konferans, bu sene katılımcılarına ulusal ve uluslararası daha geniş bir ziyaretçi kitlesi, yerli ve yabancı medya katılımcıları ve Amerika’dan gelecek sektör profesyonellerini, ziyaretçilerle buluşma fırsatı sunacak.

Konferansın, bugüne kadar içeriğiyle sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri en yetkili ağızlardan sektör mensupları ile paylaşma platformu oluşturacağı ve her yıl büyüyen katılımcı ve izleyici profiliyle gerçekleştirileceği ve bu yıl da tam günlük bir zirve ile gerçekleştirileceği belirtildi.
Konferans, katılımcıların bütün sunumları takip etme olanağı bulacağı, kamu ve sektörde söz sahibi bağımsız kurumların temsilcilerinin katılımıyla içeriği daha da zenginleştirilmiş ortamla sektörün buluşma noktası olmaya devam edecek.
Yorum Yazın