TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

​VakıfBank takımları Türkiye şampiyonu oldu

Festival Voleybol adıyla Bursa'da düzenlenen Altyapılar Türkiye Şampiyonası'nda VakıfBank, iki Türkiye şampiyonluğu elde etti.
​VakıfBank takımları Türkiye şampiyonu oldu
İHA - Sarı-siyahlıların genç takımı finalde Rota Kota Koleji’ni 3-0 yenerek mutlu sona ulaşırken, küçük takımı ise Fenerbahçe’yi 3-1’le geçerek şampiyonluğa ulaştı. 
Son CEV Şampiyonlar Ligi ve FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonu VakıfBank, alt kategorilerde de Türkiye Şampiyonluğu sevinci yaşadı. İstanbul’da gerçekleştirilen il turnuvalarını ilk sırada tamamlayarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden sarı-siyahlıların genç ve küçük takımları, Bursa’dan çifte şampiyonlukla döndü.
Bursa’da gerçekleştirilen Türkiye Voleybol Federasyonu Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nın genç kızlar finalinde VakıfBank Genç Takımı, Rota Koleji’ni 25-16, 25-15 ve 25-9’luk setler sonunda yenip mutlu sona ulaştı.
VakıfBank Küçük Takımı ise finalde Fenerbahçe’yi 25-23, 24-26, 25-16 ve 25-15’le 3-1 devirerek şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı.

Demren: “Sürdürülebilir başarıyı hedefliyoruz”
VakıfBank A Takımı’nın Türkiye’ye iki uluslararası kupa kazandırdığı senede altyapılarda da iki Türkiye Şampiyonluğu kazanmanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren “VakıfBank olarak sürdürülebilir başarıyı hedefliyor ve bu sebeple altyapıya büyük önem veriyoruz. Hem genç hem de küçük takımımızın Türkiye Şampiyonu olması kadar, buralardaki yetenekli sporcu adaylarının gelişimini yakından görmek de bizi mutlu ediyor. Bu başarılar için emek veren tüm sporcu, antrenör ve yönetici arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi. 
Önümüzdeki sezon VakıfBank A Takımı’nda altyapıdan yetişmiş beş oyuncunun bulunacağını söyleyen Demren “Spor okullarımızla birlikte her yıl 500’ün üzerinde sporcu adayının gelişimine katkıda bulunuyoruz. Ümit ediyorum ki, altyapımızdan yetişen oyuncularımızın da katkısıyla Milli Takımlarımız ve VakıfBank başta olmak üzere Türk voleybolu nice şampiyonlukları ülkemize getirmeye devam edecektir” diye konuştu.
Yorum Yazın