• Yaşam

Haftalık Burç Yorumları - Mars/Uranüs Kavgası 18-25 Eylül Haftası

Haftalık burç yorumlarını OgünTV Burç yorumlarından takip edebilirsiniz. Sonbaharın sonuna doğru burç tahminlerinde sizleri neler bekliyor?
Haftalık Burç Yorumları - Mars/Uranüs Kavgası 18-25 Eylül Haftası
Haftalık burç yorumlarını OgünTV Burç yorumlarından takip edebilirsiniz. 

Sonbaharın sonuna doğru burç tahminlerinde sizleri neler bekliyor? Bu Hafta Mars ile Uranüs arasındaki gergin görünüm hangi burçları nasıl etkiliyor. Kaza ve belaların yaşanacağı olumsuz dönem, hangi burçları etkisinde tutacak. Özgürlük ve aşk en çok hangi burçlarda etkili olacak?

Koç:
Koçlar haftaya tahammülsüz olarak başlıyorsunuz. Bu durum en çok arkadaş ve sosyal çevrenizi etkiliyor. Sizi sıkan ve bunaltan çevrenizden biraz uzak kalmaya çalışmalısınız. Kendinizi dinlemeye ihtiyacınız var. Bu hafta Mars ve Uranüs arasında da gerginlikler meydana geliyor. İkili arasında yaşanan gergin görülme bela durumları, özgürleşme, kaza durumları ile ilgili. Parasal konularda aniden karşınıza çıkan harcamalar yüzünden stresli günleriniz olacak. İkili ilişkinizde uzun süredir sorunlar yaşıyorsunuz. Bu durumu empati yaparak çözmenizde fayda var.
Motto: Zor geçen bu dönemleri atlatmaya çalışmalı, iyi dönemlere geçiş yapmak için yollar aramalısınız.

Boğa:
Boğalar haftaya iş hayatınızda meydana gelecek yeniliklerle başlıyorsunuz. Eğer işiniz yok ise iş bulabilir, ya da çalıştığınız işinizle ilgili değişikler yapabilirsiniz. Birlikte çalışmış olduğunuz iş arkadaşlarınız ile ilgili fikir alışverişinde bulunacaksınız. Bu hafta şanslı geçecek. Tahammül seviyeniz bu hafta biraz düşük olacak. Çevrenizde bulunan yakın kişilerle empati içerisinde olacaksınız. Bu durum size iyi gelecek. Yeniliklerle birlikte stresli günlerinizde olacak. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.
Motto: Yeniliklere ve değişimlere karşı açık olmaya devam etmeli ve aceleci davranmadan kararlar almaya çalışmalısınız.

İkizler:
İkizle bu haftaya mutlu bir ruh haliyle başlıyorsunuz. Kendinizi huzurlu hissedeceğiniz günler geliyor. Duygusal anlamda devam eden ilişkiniz ile ilgili var olan sorunları çözmüş olarak görünüyorsunuz. Aile hayatınızda meydana gelen birtakım sıkıntılar feraha kavuşmuş olarak görünüyor. İş hayatınızda yoğun çalışma temposu meydana geliyor. Hobilerinize karşı daha ilgili ve yeni hobilerinizi keşfetme zamanlarınız olacak. Çevrenizde meydana gelen olaylara karşı her zaman geride durmak isteseniz bile olaylar bu duruma pek izin vermeyecek. Zaman zaman bu konuda kendinize kızabilirsiniz.
Motto: Keyifli geçen bu haftanın tadını çıkarmalı ve enerjinizi korumaya çalışmalısınız.

Yengeç:
Yengeçler bu haftaya değişimler ile başlıyor. Hayatınızda meydana gelecek değişimler uzun süre sizinle birlikte olacak. Bu değişimler sayesinde hayatınız tamamen değişecek. Sıkıntılı geçen günlerin ardından daha sakin, mutlu, huzurlu bir yaşam sizi bekliyor. Alacağınız önemli kararlar bazen sizin kontrolünüz dışında gelişebilir bu durumda en doğru kararları vermelisiniz. Aile konularınızda meydana gelen olayları yönetmek size düşüyor. İlk adım aile içerisinde küs olan kişileri barıştırmak olacak. Akılcı ve kontrollü yaklaşımınız işe yarıyor. Aşk hayatınızda gelecek ile ilgili sorunlar yaşanabilir. Gelecek kaygınızı zamana bırakmanızda fayda var.
Motto: Akılcı davranışlarınızla yeni fikirler üreterek, planlar yapmaya devam etmelisiniz.

Aslan: 
Aslanlar haftaya yeni anlaşmalar ile başlıyor. İmza atacağınız konularla kontrolsüz davranmamaya çalışmalısınız. Kendinizi geliştirme isteğiniz bu günlerde daha yoğun gözüküyor. Yeni eğitim dönemine başlayabilirsiniz. Bir dil kursuna başlayabilirsiniz. Bu hafta ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve kariyeriniz Mars ile Uranüs arasında yaşanan gerginlikten dolayı risk altında. Çevrenizde bulunan anlayışlı ve iyi insanlar bu süreçte sizin yanınızda olacak. Hayatınız değişim sürecinde geçecek bu süreçte birçok şeyi bir anda düşünebilirsiniz. Sağlığınız açısından yoğun baş ağrılarınız olabilir. Tedbirli olmayı unutmayın.
Motto: Özgüveninizin yüksek olacağı ve değişimlerin sizi olumlu yönde etkilemesi için doğru düşünceler içinde olmaya çalışmalısınız.

Başak:
Başaklar bu haftaya Güneş’e veda ederek başlıyor. Sizin burcunuzda bulunan Güneş artık sizin burcunuzdan gidiyor. Hayatınız ile ilgili önemli farkındalıklar ve değişimler yaşanacak. Bu hafta biraz kritik geçebilir. Önümüzdeki günlerde emeklerinizin karşılığını aldığınızı göreceksiniz. Bu durum size duygusal anlamda iyi gelecek. İş hayatınızda ortaklıklar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızı devam ettirmek için elde ettiğiniz kazançları yatırım olarak değerlendirmek isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda inişli ve çıkışlı süreçler içindesiniz. Aceleci davranmadan düşünceli olmaya özen göstermelisiniz.
Motto: İş ve aşk hayatınıza karşı daha özgüvenli davranmalı ve elinizden geleni yapmaya çalışmalısınız.

Terazi: 
Terziler bu hafta sizin haftanız olacak. Güneş Başak burcundan size geçiyor. Artık sizin için sonbahar tam olarak başlamış bulunmakta. Bu hafta yaşam enerjiniz çok yüksek olacak. Sizi için önemli olan stres, insanlar arasındaki denge ve empati konularına yoğunlaşarak çevrenizdeki kişilere karşı çözüm olacaksınız. Aklınız bu yönde size destekler sağlamaya devam edecek. İlişkiniz ile ilgili kritik görünen konular aklınızda baştan şekillenecek. Estetik kaygılarınız bu dönemde biraz artabilir. Sağlığınız ile ilgili beslenmenize özen göstermenizde fayda var. 
Motto: Her şeyin tamda istediğiniz gibi olması için çabalamalı ve huzuru yakalamalısınız.

Akrep:
Akrepler haftaya önemli anlaşmalar ve sözleşmeler ile başlıyor. Fakat bu yenilikler için doğru zaman değil. Erteleme durumu daha sağlıklı gözüküyor. Anlaşmalar konusunda hiçbir şeyi atlamadan dikkatli düşünceler içinde olmaya çalışmalı ve destekler almalısınız. Şartları ve koşulları belirleyerek adımlarınızı doğru atmalısınız. Aile hayatınızda huzursuz günler sizi bekliyor. Bu hafta aile içerisinde ev kazaları meydana gelebilir. Aşk hayatınızda devam eden ilişkinizi sebepsiz yere sonlandırma kararı alabilirsiniz. Bu karar size pişmanlık yaratabilir.
Motto: Hayatınızda meydana gelen iyi kötü her şeyi detaylı düşünmeye çalışmalı ve sabırlı olmalısınız.

Yay:
Yaylar bu hafta arkadaş ilişkilerinizde arkadaşlarınızın size vereceği fikirler önem kazanacak. Aynı şekilde sizin de fikirleriniz arkadaşlarınızın hayatlarına dair yol gösterici olacak. İletişimlerinizde nazik ve kibar konuşmalarınız çevrenizdekiler tarafından takdir edilecek. Etkili konuşmalarınız dargın kişileri barıştırmada da etkili olacak. Bu aralar başınıza bela almamaya dikkat etmenizde fayda var. Tahammülünüzü kuvvetlendirmeniz gerekecek. Sosyal hayatınızın aktif olacağı bir hafta olacak. Gelen parti davetlerine katılmanız ruh halinize iyi gelecek.
Motto: Çevre ilişkilerinizdeki çizgiyi bozmadan korumaya devam etmeye çalışmalı, her zaman doğru yolda kalmaya çalışmalısınız.

Oğlak: 
Oğlaklar bu hafta fikirlerini ve düşüncelerini paylaşmaya çekinmekten kaçınmalı, rahat bir şekilde bunları dile getirmeye çalışmalısınız. Rahatsız olduğunuz durumlarda fikirlerinizi aktarmalısınız. Derdinizi anlatın ve ifade edin. Mars ve Uranüs arasındaki gergin görünüm sizin burcunuzu da etkiliyor. Parasal konularda sıkıntılarınız devam ediyor. Parasal konulardan dolayı kimseyle tartışmamaya özen gösterin. Çok sevdiğiniz eşyalarınıza zarar gelebilir. Sakinliğinizi korumanız faydalı olacak. Üst üstte sağlık problemleri ve sağlık harcamaları yaşayabilirsiniz.
Motto: Kendi kendinizle konuşmaya ara vermeli, düşünce ve fikirlerinizi dile getirmeyi öğrenmeye çalışmalısınız.

Kova:
Kovalar bu hafta geçmiş dönemlerde yaşadığınız önemli dönemeçleri atlatmış görünüyorsunuz. Yeni bir hayata geliş döneminiz oldukça güçlü görünüyor. Güzel haber olarak artık üzerinde hissettiğiniz tutulma dönemi geçti. Hayatınızı yüksek faydalı olarak devam ettirmek için vakit doğru. Yaşamınıza dair taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Platonik giden aşk hayatınızda kafanızda meşgul ettiğiniz sorular sizi mutsuz ediyor. Kendi mutluluğunuzun hiçbir şeyden önce olmadığını farkına varmanızda fayda var. Aklınızda her şeyin istediğiniz gibi olması için planladığınız planlarınız için harekete geçin.
Motto: İstediğiniz ve cesaret edemediğiniz her şeyin peşinden koşamaya çalışarak kendinizi mutlu edin.

Balık: 
Balıklar bu hafta evlilik hayatları ve iş hayatları için çözüm arayışında olacak. Empati yeteneğiniz sayesinden doğru zamanda doğru davranışlarda bulunacaksınız. Aşk hayatlarına dair ilişkisi olmayan Balık burçları ciddi bir ilişki içerisine girebilirler. İş hayatınız ve yakın çevrenize karşı imajınız yenilecek. Balıklara bu hafta mutlu haberler ardı ardına gelebilir. Zorlu yaşamınızda aldığınız dersleri her daim aklınızda tutmayı başarmalısınız. Zihinsel farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Cesaret gerektiren konularda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. 
Motto: Mutluluğu yakalamışken elinizde tutmaya çalışmalı ve mutu yaşamlar için kararlar almalısınız.
Yorum Yazın