TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Yaşam

'mardinmasa' ihtiyaç sahibi çocukları mutlu etti

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, 'mardinmasa' eliyle ihtiyaç sahiplerini unutmadıklarını ve yüzleri güldürdüklerini dile getirdi.
'mardinmasa' ihtiyaç sahibi çocukları mutlu etti
AA - Mardin Büyükşehir Belediyesi “mardinmasa” ekipleri Ramazan Bayramı nedeniyle şehirde yaşayan ihtiyaç sahipleri çocukları unutmadı.

“mardinmasa” tüm ilçelerdeki mahallelerde dar gelirli ailelerin çocuklarına bayramlıklar hediye ederek mutlu olmalarını sağladı.

İhtiyaç sahiplerini mutlu ediyoruz

Şehirde kimsesizlere kimse olmak için çaba verdiklerini dile getiren Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Bu düşünceyle birimlerimiz fedakarca çalışmaktadır” dedi. Mardin Büyükşehir Belediyesi “mardinmasa” ekiplerinin de bu konuda özveriyle çalıştığına işaret eden Yaman, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizin fiziki yapısını değiştirmek ve güzelleştirmek için verdiğimiz çabanın yanında sosyal sorumluluk projelerimizle de önemli çalışmalar yapıyoruz. İhtiyaç sahibi hemşehrilerimizi unutmuyor ve her daim onların yanında oluyoruz. “mardinmasa” birimimiz de bu noktada başarı ile çalışmakta ve mutluluk ekerek gönüllere köprüler kurmaktadır.” diye konuştu.



Çocukların mutlu olması için

Yaman, “Bu bilinçle çalışan “mardinmasa” birimi bayram öncesinde ihtiyaç  sahibi çocuklarımızın yüzlerine tebessüm katmış ve sevinmelerine vesile olmuştur. Çocuklarımızın bayramlık ihtiyacını alan ekiplerimiz Mübarek Ramazan Bayramı’na mutlu olarak girmelerini sağlamıştır. Ekiplerimiz bundan sonra da hassasiyetle en ücra kırsal mahallelere dahi ulaşacak ve hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edecektir.” ifadesiyle sözlerine son verdi. 
Yorum Yazın