Kardashianlar Trendsetter

Kardashian - Jenner ailesinin moda dünyasına kattığı sayısız trend var.
Bunların en başında şu an çok moda olan ve grafiker bir öğrencinin akımını başlattığı makyaj kontürünü ilk Kardashianlar denedi ve medya ile tanıştırdı.

İkinci başlattıkları trend ise baştan aşağı beyaz rengini kullanmaları... Pek çok kez bembeyaz giyinerek bu trendi akıllara kazıdılar.

Vücut tiplerinden olsa gerek ki bence hiç fit değiller, kalem etek onların olmazsa olmazı oldu. Hatta üniforma gibi farklı modellerde kalem etek giyerek bu trendi de moda dünyasında başlattılar.

Makyaj konusunda kullandıkları mat renkli gül kurusu ve kahverengi ruj adeta onların değişmez makyaj malzemeleri haline geldi.

Kardashianların sembolü haline gelen ince belin sebebi ise Kardashianların kullandığı bel korsesi.

Özellikle ten, krem renklerini çokça kullandıkları için bu renkler Kardashianlarla gündeme tekrar geldi.

Saç modeli olarak yarattıkları trend yarım at kuyruğu. Tam bir proje artık Kardashianlar bunu kabul etmek gerek. Dünya onların giydiklerini, taktıklarını, stillerini baz alıyor takip ediyor ve uyguluyorlar.

Kocaman şapka takarak gündemden düşmeyen Kendall Jenner benim favorim.

Abartı kirpikleri tekrar gündeme getiren ise süslü Kardashian kardeşler.

Bu arada ticarete döktükleri Kardashian soyadından nasibini alan bir diğer isim ise; Kim Kardashian'ın kocası Kanye West'in piyasaya çıkardığı 'yeezy' ayakkabıları yok sattı. Başka bir trendi de böylece ortaya çıkardılar.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın