TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09

Sonbahar/Kış trendleri

Bu sezon sonbahar kış ayında olmamıza rağmen markaların bu aylara özel ürettiği espadriller gözlerimi kamaştırdı.
Sonbahar/Kış trendleri
Eskiden basit ve rahat giyimi temsil eden ve yaz ayında giyilen espadriller artık özel süslü, farklı detaylarla bezenerek bambaşka bir ayakkabı halini almış bulunuyor.

Fendi, Chanel, Dior ve Dolce Gabbana farklı tarzda espadrillerle hem şıklık, hem rahatlık aynı anda olur imajı çizmişler.



Eski yıllara oranla moda günlük hayatta son derece sade ve konforlu olmaya başladı. Skinny bir kot, palto, kazak ve espadril harika bir kombin oluşturuyor.

Beymen'de şimdiden Fendi espadrillerin numaraları kalmamış bile.



Birde tüm moda yazarlarının konu ettiği Gucci tüylü terlikten bahsetmek istiyorum. Evet rahat tarz yaratmak güzel dedik ama resmen bir terlikle yürüyor intibağını veren sadece Gucci markası üretti diye inanılmaz fiyatlara satılan terliği sadece bir defilede görmek hoş olabilir, ancak günlük hayatta gördüğüm bayanlarda trend olacağım diye komik duruma düşmüşler, söz etmeden geçemedim.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın