TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19

Uzun ince bir yolda yürüyeceğiz

Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP bu seçimlerde tam anlamıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Muharrem İnce’nin CHP’den fazla oy alması durumu derin kulislerde CHP’de değişim vaktinin geldiği şeklinde dilendiriliyor.
Uzun ince bir yolda yürüyeceğiz
Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu’na sandıkta çıkan oylar ise seçim öncesindeki iddialarının tam tersi orantıda çıktı ve hatta Karamollaoğlu’nun aldığı sonuç, “bilge kral çıplak krala dönüştü” esprilerine bile neden oldu.

Seçim sonrası iç savaş planları yapıldı ve halk sokağa dökülecek dedikodularına ise en güzel cevabı Muharrem İnce vermiştir.

İnce’nin üslubu demokrasiden yana olması Kılıçdaroğlu’nun tarzından da farklı duruşu CHP’lilerinde kafasında bir takım soru işaretlerine neden olmuştur.

Türkiye seçimlerde kararını vermiş ve uzun adamı Türkiye Cumhuriyeti’nin birinci başkanı seçmiştir.

Muhalefet partisi CHP’de değişimden yana tercih kullanır ve Muharrem İnce’yi genel başkan seçerse, uzun ince bir yolda yürüyeceğiz.  

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın