TİC Holding Header
  • USD 32.343
  • EUR 35.103
  • Altın 2307.974
  • BIST 100 8880.09

Zorunlu eğitime gönüllü katılıyoruz

Kontrolü zor yakalanması imkansız olan zaman hepimizi heyecanlandırıyor. An diye bir şey olmasını da düşünmek bu nedenle doğru olmuyor.
Zorunlu eğitime gönüllü katılıyoruz
O nedenle anı yakalamasak ta yetişme ümidiyle canla başla çalışmaya devam ediyoruz.

Bir taraftan kendimizi eğitiyor bir yandan da bilişim çağının bize dikta ettiği zorunlu eğitime devam ediyoruz. Lakin bu zorunlu eğitim milli eğitim bakanlığının veya kanunların zorladığı bir eğitim olmamasına rağmen yararlandığımız
ve fayda sağladığımız için bu zorunlu eğitime katılıyoruz.

Günümüzün dijital çocuk dediğimiz nesillerden geri kalmamak için tamam kendimizi eğiterek onların gerisinde kalmamak için gayret halindeyiz.

Peki yeni doğan çocuklara biyolojik çip yüklendiğinde onlar 18 yaşına vardıklarında 50 yaşındaki insanın bildiklerini hafızalarında taşıdıklarında ne olacağını hiç düşündünüz mü?

İspanyol bilim adamı ölen bir insanın beynini yaşayan bir bireye nakil etme işlemine başladı ve binlerce kişiden milyonlarca dolar parayı topladı.

Sanatçı Ali Kınık’ın dediği gibi “Bildiğin gibi değil

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın