TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
Hamza As

Hamza As

ABD Şirketi

Dünyada hakimiyet, güç, kan, gözyaşı, otorite, yönetsel konular hemen hemen her konuda karşımıza çıkan ABD’ye devlet demek pek mantığıma sığmıyor çünkü bana göre ABD bir devlet değil bir şirket. Evet en doğru tabir sanırım!
ABD Şirketi
Amerika Birleşik Devletleri her taşın altından bir şekilde çıkan komplo teorilerinin merkezi. Bir kısmı halka arz edilmiş büyük bir şirket. Ne alaka diyenler için açacak olursak %30 hissesi Rothschild, Rochefeller, İngiltere vs.

Moda tabirlerle akıl ve para denen lobiye ait %30 hissesi Lockheed Martin, Boeing, Raytheon Neoconlar vs moda tabirler ile silah ve Pentagon ABD’si denen lobiye kalan %40 hissede küresel olarak tüm dünya devletlerine halka arz edilmiş. Kiminin %0.005 hissesi var kiminin %5 kiminin %1 tüm dünya ülkelerinin çeşitli oranlarda hisseleri var. 

Şirketin karar hissesi matematiksel kurallara göre %40’lik dilimde lakin halka arz olan kısımda hisse tüm dünya ülkelerinde farklı oranda olduğu için hepsi ortak bir payda bulup bir karar çıkaramıyorlar ortak bir payda bulunsa karar hisselerinin kendilerine ait olduğunu BM’nin Kudüs oylamasında gördüler aslında. 

Ortak payda Kudüs’ün hem Hristiyanlar için hem de Müslümanlar için kutsal olmasıydı. Dünyadaki tüm gelişmeler aslında şirketin karar hisselerini, toplama savaşı için yani halka arz olan kısımdan hisse koparıp şirketin yönetimini kalıcı olarak ele alma savaşı %30’luk hisselerden biri olan para ve akıl istihbarat, din temelli oluşumlar, medya, finans, gelecek odaklı amaçlar için kurulmuş masum hane kimlikteki STK’lar, ülkelerdeki lobi faaliyetleri ile yönetsel müdahaleler vb. argümanlar ile hisse toplama peşinde! 

Diğer %30’luk hissenin sahibi olan silah ve Pentagon ABD’si ise yine istihbarat, din temelli oluşumlar silah, hibrit savaşlar, taşeron terör örgütleri, uluslararası baskı, ambargo, yalnızlaştırma politikaları, düşman üretme vb. argümanlar ile hisse toplama peşinde. 

Yani dünyanın çektiği güncel tüm ceremeler şirketin karar hisseleri için! Ve şirketin karar hisselerini alan taraf dünyayı yönetecek! 

Lakin hesaba katmadıkları kısım ise tüm kainatın sahibi de dünyanın sahibi de yüce Allah’tır. Ve Türkler’de İslam ile şereflenmiş Rızayı İlahi uğrunda Allah’ın neferleridir. Benim gibi sıradan bir vatan evladı bile olup biteni bu pencereden okuyabiliyorsa millet olarak Allah’ın davasını tüm cihana hakim kılacak kudret Allah’ın izni ve inayeti ile bizde vardır Elhamdülillah. 
Her şeyi görüp bilen kudretinden sual olmaz rabbim yar ve yardımcımız olsun. 

Türkün töresinde çok aza galip gelmez. Allah kimin yanındaysa galip o olur! Bizimkisi şirket hissedarları gibi kuru cihangirlik kavgası da değil şüphesiz Allah bizimledir..

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın