TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
Hasan Denizyaran

Hasan Denizyaran

Hakkında

Merhaba sevgili Ogün okurları. Bu günden itibaren her hafta yazılarımla karşınızda olacağım. Uzun yıllar Gün Medya ailesinin bir parçası oldum. Ogünhaber aracılığı ile sizlerle buluştuğum için oldukça heyecanlı olduğumuda belirtmek isterim.
 
Ben kimim? Önce buna değinelim
Sanat hayatına küçük yaşta müzikle adım attım. Sanat kariyerimde profesyonel ünvanını alana kadar modellik, çeşitli dizi, tv projelerinde yer aldım. Eğlence ve Televizyon sektörünün içindeki bir kardeşiniz, abiniz, akranınızım. Yazılarım da haliyle bu lezzette olacak.

Yazılarımda hangi konulara değineceğim?
Öncelikle günümüz çağında bir çok genç; dizi, sinema, müzik, modellik gibi iş bölümlerinin içinde yer aldığı sektörün ışıltısına kapılarak o yoldan ilerlemek, bunu meslek edinmek istiyor. Bu ışıltılı yolda karşınıza çıkacak güzellikler olduğu kadar, kötülükler ve dezavatajlar da var. Magazin haberlerinde, verilen röportajlarda, Televizyon programlarında, defilelerde, güzellik yarışmalarında sizlere aktarılanların doğruluğunu, perde arkası olayları, kısacası bütün gerçekleri sakınmadan kaleme alıp siz sayın okurlarıma aktaracağım.

Gördüğüm kadarıyla çeşitli dizi ve televizyon programlarına yapılan sert eleştiriler var. Çoğunlukla bilinçsiz ve kültürsüz bir kesimin başlattığı ve git gide büyüyen, önemli devlet meseleleri varken, gündemi ve gençleri meşgul eden olayları nacizane kendimce yorumlayacağım. Yeri geldiğinde film, dizi eleştirileri yapacak ve RTÜK, TRT vb. kurulların aldığı kararların sektöre nasıl yansıdığından bahsedeceğim. Kısacası sektörün nabzını tutacak ve hiç çekinmeden bütün çıplaklığıyla gerçekleri yazacağım. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Toplam 42 yazı listeleniyor
  • Korona ile köşe kapmaca

    Merhaba sevgili OGÜNhaber okurları. Maalesef son zamanlarda bütün ünyayı karıştıran koronavirüsü, yakın zamanda da Türkiye’ye geldi ve halkımızda bir panik durumuna yol açtı. Bununla alakalı zaten birçok haber var. Benim sizlerle paylaşmak istediğim nokta bizleri nasıl etkilediği.

  • 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

    Annelerimiz, kız kardeşlerimiz, eşlerimiz, arkadaşlarımız naifliği ve zarafetiyle hayatımızı güzelleştiren bu kutsal varlıkların bir gün değil her gün hatırlanması gerekir.

  • Sosyal Medya'nın dahi çocuğu

    Merhaba sevgili OGÜNhaber okurları. Son dönemde özellikle sosyal medya alemini meşgul eden Filozof çocuk Atakan birçok insanın ilgisini çekiyor.

  • Bedelli Askerlik

    Merhaba sevgili OGÜNhaber okurları. Askerlik görevimi yerine getirip geri geldim. Size yaşadıklarımı anlatmak ve görüşlerimi paylaşmak istiyorum.

  • Yaşam Koçluğu

    Merhaba Sevgili OGÜNhaber okurları. Annem uzun ve zorlu bir eğitim maratonundan geçtikten sonra ' Yaşam koçluğu', 'Eğitim Koçluğu' ve 'Evlilik Danışmanlığı' sertifikalarını aldı.

  • Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun

    24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmenlik mesleğini icra eden kimseleri onurlandırmak için çeşitli etkinlikler ile kutlanan bir gündür.

  • Okullar açıldı!

    Bir yaz tatili daha bitti ve hafta başı okullar açıldı. 2019-2020 eğitim yılında 18 milyonu aşkın öğrenci ve 1 milyondan fazla öğretmen eğitim ve öğretime başladı.

  • Zulme hayır!

    Merhaba sevgili OGÜNhaber okurları. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde bizleri derinden yaralayan bir manzarayla karşılaştık. Emine Bulut...

  • Kan emici banka ve sigorta şirketlerine dikkat!

    Merhaba sevgili OGÜNhaber okurları. Bu hafta biraz sert ve bir o kadar da gerçekçi bir yazıyla karşınızdayım.

  • Tam bir sene oldu gideli