TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09

"Atatürk olmasaydı..."

"Atatürk olmasaydı…" ile başlayan ya da son bulan cümleler, son yılların en basma kalıp sözlerindendir.
"Atatürk olmasaydı..."
Ve yazık ki Atatürk'ü sevenlerin değil, en çok istismar edenlerin, Atatürk münafıklarının kullandıkları bir sözdür.

Kemalizm diye bir gerçeklik varsa, Marksizm'den, Leninizm'den, Maoizm'den, Kapitalizm'den, masonluktan elbette ki farklıdır, bazen taban tabana zıttır.

Atatürk Marksist midir, komünist midir, Maoist midir, Mason mudur, mandacı mıdır ki bugün en çok bu ideolojilere bulaşanlar "Atatürk olmasaydı…" diye başlayıp bitiriyorlar sözlerini.

Ve ne acı bir gerçektir ki bu söz sadece Müslümanlığını öne çıkaran tüm milliyetçi, muhafazakâr şahıslara ve gruplara karşı saldırı silahı olarak kullanılıyor.

Mahallenin hatırlı insanlarının haşarı çocukları vardır; Bakkaldan bir şey çalar, babasının arkasına saklanır.

Komşunun bahçesine dalar, camını kırar, kaçıp babasının arkasına saklanır.

Arkadaşının saçını çeker, kafasını yarar, oyununu bozar, oyuncağını kırar, daralınca babasının arkasına saklanır.

Çoğu zaman baba da bilmez çocuğunun ne haltlar karıştırdığını, kimlerin canını yaktığını. Masum rolü yapmayı, mağdur rolü yapmayı da iyi bilir...

Benim babam şöyle yapar, böyle yapar, şöyle zengin, böyle güçlü diye mahalle çocuklarının yanında caka satması, babasını övmesi, kendini dokunulmaz yapma, babası üzerinden güç devşirme taktiğidir.

Babası olmasa bir hiçtir. Babası yaptıklarını bilse de hiçtir işin aslı.

Atatürk olmasaydı cümlesini sık kullananlar tıpkı bu tip çocuklar gibiler.

Atatürk'ün arkasına saklanıp dine, dini değerlere, millete ve milli değerlere acımasızca saldırır, cevap veren, karşı duran olunca hemen Atatürk'ün, Atatürkçülüğün, Atatürk'ü Koruma Kanunu'nun arkasına saklanırlar, "Sen Atatürk düşmanısın, Atatürk'e karşı geliyorsun" yaftasını yapıştırarak zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışır ve başarırlar çoğu zaman.

Atatürk olmasa olmazdınız diyenlerin çoğu aslında zaten kimlik ve kişilik olarak yoklardır. Fikirleri yoktur, bilgileri yoktur, sağlam, omurgalı milli bir duruşları yoktur. Batıdan esen her siyasi, ideolojik rüzgârın önündeki saman çöpü gibi savrulan bu tipler bulaştıkları her zararlı ideolojiyi de Atatürkçülük olarak adlandırmakta sakınca görmezler. Çünkü aslında Atatürkçülüğü de bilmezler.

Atatürk olmasa adınız Yorgo olurdu diyenlerin belki kendi göbek adları, gizledikleri adları Yorgo'dur kim bilir…

Soyadı kanunundan sonra Türk soyadları alan, ifşa olmamak için bizden isimler alan, dışarda Türkçülük yapan, Atatürkçülük yapıyor görünen herkes gerçekten Türk müdür, Atatürkçü müdür merak etmiyor değilim.

Kanı Türk, geni Türk ama Türkün dinine, imanına, irfanına, tarihine, kültürüne yabancı hatta düşman edilmiş, içine Avrupa zalimleri ve Asya münafıklarının ruhundan üfürülmüş, dışı Türk, içi yabancı olanların "Atatürk olmasaydı…" diye başlayan cümleler kullanmalarında kaç gram ciddiyet ve samimiyet bulabiliriz, merak etmiyor değilim.

Atatürk'ü Koruma Kanunu var, içinde Atatürk geçen cümlelere kimse karşı koyamaz, cevap veremez diye sürekli Atatürklü cümleler kurmak fikirsizlikten, omurgasızlıktan, Atatürk istismarından, Atatürk münafıklığından başka ne ile isimlendirilebilir, soruyorum…

Atatürk olmasaydı, Atatürk istismarcılığı bu kadar kolay olmasa, cezasız kalmasaydı, Atatürk hayatta olsaydı ya da Atatürk'ü Koruma Kanunu sizin gibi istismarcı münafık tiplere karşı da işletilseydi siz olur muydunuz, nerede olurdunuz merak ediyorum.

Komünist Atatürkçü olur mu?
Marksist, Leninist Atatürkçü olabilir mi?
Mandacı, himayeci Atatürkçü olmak mümkün mü?
Mason Atatürkçü olur mu?
Her fırsatta devlet ve milletini batıya şikâyet eden, kendi ikbali için emperyalistlerin yardım ve desteğinde, müdahalesinde gören Atatürkçü olabilir mi?
İki cümlesinden biri 'batılılar ne der' olan Atatürkçü olabilir mi?

Milletsiz, milliyetsiz, köksüz, kültürsüz, tarihsiz Atatürkçülük nerede yazıyor, kim icad etmiştir?
Böyle Atatürkçü nasıl oluyor, nasıl olunuyor, nasıl göz yumuluyor anlamaktan acizim…

Siz,
Din ve dindarla, millet ve milliyetle, tam bağımsız Türkiye mücadelesi verenlerle sürdürdüğünüz savaşta Atatürk'ü sadece maşa ve silah olarak kullanıyor olmayasınız…

"Atatürk olmasaydı" söylemi olmasa ortada sap gibi kalacak sürüler dolaşıyor…

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın