TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
Kenan Akın

Kenan Akın

Haliç'Te Bir Fasıl Gecesi...





Ünlü gazetecilerin ve seçkin davetlilerin bir araya geldiği fasıl geceleri sürüyor. Gazeteci Yazar Fehmi Koru ve Yeni şafak Gazetesi Spor Müdürü Erhan Köknar'ın öncülük ettiği fasıl geceleri, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ev sahipliğinde yapıldı.

Haliç Rahmi M. Koç Müzesi'nin nostaljik havasında yapılan geceye, Mehmet Barlas, Nazlı Ilıcak, Ali Bayramoğlu, Kenan Akın, Balçiçek Pamir, Mesut Yar, Bekir Hazar, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa isen, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, Sezen Cumhur Önal, Alaattin Kaya, Oğuz Haksever ve Selahattin Sadıkoğlu gibi pek çok tanınmış sima katıldı.

Müze'nin içinde yer alan Halat Restorant'ta yenilen akşam yemeğinin ardından fasıl için müzenin içine geçildi.

Ünlü sanatçılar Melahat Gürses, Samime Senay'ın birbirinden güzel eserlerle renk kattığı gecede, tamamen amatör insanlardan oluşan (ki aralarında profesörler, doktorlar da bulunuyor) fasıl ekibi oldukça başarılı bir performansla sanatlarını icra ederek bol bol alkış aldılar.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin de ısrarlara dayanamayarak, sahneye çıktı ve dinleyicilerden tam not aldı.

Uşşak Fasıl eserlerinin seslendirildiği gecede, tüm misafirler birbirinden güzel eserlere eşlik ederek, büyülü atmosferde unutulmaz bir gece yaşadılar.

Söylenen eserler arasında, ''Kimseler gelmez senin feryad-ı barına'', ''Yalnız bırakıp gitme bu akşam yine sensiz'', ''Gözlerin hayran bakarmış görmeyip didarımı'', ''Bir tatlı tebessüm bin vuslata bedeldir'', ''Bağ-ı hüsnün o güzel gülleri soldu'', ''Cana rakıbi handan edersin'', ''Gurbet o kadar acı ki ne varsa içimde'', ''Gönlümü gir doğ güneşim'', ''Niçin baktın bana öyle'', ''Yanakların çiçektir'', ''Dereler çağlar oldu'', ''Hoy deniz Karadeniz.''

İkramın da bol olduğu gecede en fazla meyve suyu tercih edilirken, demli çaylar içildi, yemekte bazı konuklar içkisini de yudumladı.

 

 

Beyoğlu Belediye Başkanı Konuklardan bir grubu selamlıyor.

 




 

Ahmet Misbah  Demircan,Selahattin Sadıkoğlu,Kenan Akın,bir davetli ve Sezen Cumhur Önal fasıla katıldılar.




 

Samime Sanay Geceye Renk Kattı.

 




 

Fehmi Koru, Nazlı Ilıcak ve davetlilerden bir bölüm.

 




 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin sesiyle de ilği uyandırdı.




 

Fehmi Koru, Mehmet Barlas,Oğuz Haksever ''meşk'' ediyor.




 

Melahat Gürses' de unutulmaz mini bir konser verdi.

 



 

Nazlı Ilıcak,Fehmi Koru ve davetliler güfteleri takip ederek fasıla katıldılar.

 







Mehmet Barlas ,Ali Bayramoğlu, Oğuz Haksever ve İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yunus Söyleti'nde aralarında bulunduğu grup çoşkulu dakikalar geçirdi.



Kenan Akın, bir davetli ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen,geceyi zevklen izlediler.






 


 

 



 



 

 

 

 




CRA 19.Kasım.2009 Perşembe - 13:18:00

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın