TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
Murat Yılmaz

Murat Yılmaz

Canan hanıma açık mektup

Bugüne kadar, mümkün olduğunca şahıslar konusuna değinmemeye ihtimam gösterdim. Tabii her zaman bu mümkün olmadı. Ve bu kez hiç mümkün değil..
Canan hanıma açık mektup
Her kurultayda, demokrasi yerine, kavga, gürültüyü, yaka, paçayı tercih eden CHP, İstanbul kurultayında da ilk önce bu özelliği ile öne çıktı. Sonrasında ise, tam bir siyasi hesap sonucu olarak, Canan Kaftancıoğlu’nu İl başkanı seçti! 

Siyasi hesap ise şu: Bu şekilde Meral Akşener’e, oy kaymasını önlemek! 

Buraya kadar Eyvallah. Bir siyasi partinin hakkı bu. Her ne kadar kendi cenahındaki basın ve sözümona aydın geçinenler, var güçleri ile İyi Parti’yi ve Akşener’i övmekle bitiremese de, ha bire reklamını yapsalar da, bir siyasi parti, bir diğerine oy kaptırmamak için elbette çaba gösterecek!

Gösterecek de, bula bula bu hanımı mı buldunuz? Hiç başka presentable adayınız yok muydu? Yoksa ödüllendirdiniz mi kendisini? Gezi’nin baş provokatörü olduğu için mesela?

Hayır, bu başkanı bu ülkeye kabul ettiremezsiniz kardeşim. Bizim milletçe kanımıza dokunan her faaliyet içinde, üstelik de militanca bulunan bu bayanı kabul etmez bu millet!

İçinde yaşadığı devlete seri katil diyen, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına bela okuyan, etkisiz hale gelen PKK Teröristleri için yasları bağlayan, Demirtaş, Yüksekdağ gibi terörden yargılananları savunan, Ermeni soykırımını kendince kabul eden, bunun için anma törenleri düzenleyen, Gezi olaylarında Polise atılmak üzere taş toplayan, Berkin Elvan adlı Terör yavrusunun yasını tutan, Allah’a küfür eden, inançsızlığı ile caka satan, bir oturuşta çeyrek domuz yiyen, Yunan partizana selam, yola devam diyen, bu devlette her kesimin ortak değeri olan Gazi Mustafa Kemal Paşa’yı hakir gören, 15 Temmuz’da Köprü de silahsız sivilleri öldürenleri masum ilan eden, kısacası, bizim Türk Milleti olarak kanımıza dokunan her faaliyetin militanca tam içinde olan bu Başkanı kabul ettirtmezsiniz!

Tabii eğer sizin de asıl zihniyetiniz bu değil ise!

Çünkü, öyle bir girdapa girdiniz ki insanların kafaları karıştı resmen. Bu devlet kim ile uğraşıyor ise, ekstra olarak karşısında CHP’yi buluyor!

Devlet FETÖ ile mücadele ediyor, sesi CHP den çıkıyor. Devlet DEAŞ ile mücadele ediyor, sesi CHP den çıkıyor. Devlet PKK ile savaşıyor, PKK yı savunan CHP. Devlet Suriye de mücadele veriyor, karşı çıkan CHP. Bu listeyi epey uzatmak mümkün!

Ey CHP, Atatürk’ün gençliğe hitabında ki ‘Dahili ve harici düşmanlar’ bunlar!De öyle gözüküyor ki, aynını eserde bahsi geçen ‘Damarlardaki asil kan’ sizde yok!

Eğer olsa idi, tıpkı MHP gibi, bu zor ve hassas dönemde, terör ile mücadele de, kurumsal ve şahsi hesapları bırakıp, kayıtsız şartsız milletin ve devletin yanında yer alırdınız!

Eğer o asil kan olsa idi, affedersiniz de, benim milletime, devletime defaatle küfür eden, bela okuyan Canan Kaftancıoğlu’nu, kadim şehir İstanbul’a, Payitaht şehri İstanbul’a, bir zamanlar İslam dünyasının, Türk medeniyetlerinin başşehri İstanbul’a, Başkan yapmazdınız. Yoksa, Sayın Cumhurbaşkanı, ‘artık gündeme almayacağız’ dediği için, ille de gündeme gelmek mi niyetiniz!

Canan hanım!

Belli ki sizin, Türk Devleti ile Milleti ile İslam dini ile tüm maddi ve manevi değerleri ile büyük bir sorununuz var. Yine belli ki, Yunan partizanlarına büyük bir zafiyetiniz var. Bu gayet açık!

Geçmişte, yakın geçmişte yaptığınız paylaşımlar, verdiğiniz demeçler, katıldığınız TV programlarında söylediğiniz sözler, açıkça bunu göstermekte! Adeta belgelemekte!

Size tepki gösterenleri dava etmekle tehdit edeceğinize, sempati duyduğunuz ülkede yaşamaya ne dersiniz? 

Hem, her platformda fikir özgürlüğü, basın özgürlüğü diye yırtınıyorsunuz da, şimdi hür fikirlerini ve gerekçeli tepkilerini ortaya koyanlara şimdi bu tehdidi niçin reva görüyorsunuz? Yoksa fikir özgürlüğü, sadece sizin fikirleriniz için mi geçerli?!

Bence siz şimdi onurlu bir şey yapın ve derhal istifa edin!

Hemen akabinde ise, açıkça nefret ettiğiniz ülkemizi terk edip, gönlünüzde yatan ülkede yaşayın!

Çünkü emin olun, bu millet sizi kabul etmeyecek!

Bir diğer yazımızda buluşmak ümidi ve dua ile Vesselam 

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın