TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
Galip Gezer

Galip Gezer

Sistem Savaşları Bölüm: III

100 yılı aşkın bir süredir Dünya üzerinde kendilerine üst akıl diyen bir Organize suç örgütü ve uzantıları.
Sistem Savaşları Bölüm: III
Yazımızın dördüncü bölümü üçüncü bölümün devamı niteliğindedir. Google firması önümüzdeki aylarda 200 adet uydusunu uzaya göndermek üzeredir. 

Gökyüzü hakimi olmak isteyen Boing firması da 700'ü aktif 200'ü yedek olmak üzere 900 adet uydunun yapımını tamamlamıştır.

Düşünce okuma teknolojisi üzerine çalışan Facebook, telefonunuzdaki mesajları okurken retina hareketlerini inceleyen ve ona göre sayfayı akıtan Samsung gibi çok enteresan teknolojiler vardır. 

Dünya üzerinde kaybolmayan yada boyut değiştirmeyen tek şey sestir. Ses dalgaları asla kaybolmaz ve üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin havada aktif şeklinde dolaşmaktadır. 

Batılı çılgın bilim adamları bu sesleri takip edebilen bir cihaz geliştirdiklerini iddia etmektedir. 

Bankaların yada cep telefonu gibi operatörlerin sesli imza oluşturma çabaları da bunun içindir. Ayrıca Hastanelerde avuç içi damar haritasını çıkaran Biometrik okuyucular da bu sisteme dahildir.

Adamlar deli gibi çalışıyorlar. Kurulmak istenen Yeni Dünya Devletini biz göremeyecek olsakta görecek olan neslin soy haritaları hazırlanmaktadır. 

Dünyanın bir daha rakam vermemek üzere bir savaşa gireceği hepimizin malumudur...

Termonükleer silah olarak bilinen Atom bombasına sahip ülkeler azımsanmayacak kadar azdır fakat bu bombadan 10.000 kat daha güçlü olan FİSYON bombasını elinde bulunduran ülkeleri tahmin etmek çok zor değildir...

Peki tüm dünya harıl harıl çalışırken Türk yada Müslüman ülkeler ne yapmaktadır. Hiç bir şey! 

Teknoloji savaşlarında hedefleri belirleyecek olanlar Generaller değil, Ekonomik tetikçiler olacaktır. 

Bazı siyasilerimizin gece gündüz çalışıp Ülkemizin ekonomisini büyütme çabası bundandır. Bu meselede iki şık var ya büyüyüp var olacağız yada yok edileceğiz...

Üstüne basa basa Teknoloji diye haykırmamız bundandır. Moskova ve Tel Aviv demir kubbe ile korunmaktadır. 

Bu tarz önlemlerim sebebi, başka milletlerin din adamları olan Papazlar yada Hahamların böylesine güçlü Teknoloji saldırılarında halkları koruyamayacağına kanaat getirmelerinden kaynaklanmaktadır. Gavsların ve şıhların bizi koruyamayacağı gibi...

KARINDAŞ VE DİNDAŞ ÜLKELERDE SÖYLENEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN YADA TANRI YARDIMCIMIZ OLSUN SÖZLERİ BU ŞEKİLDE OLMAMALIDIR. TANRININ ÇALIŞMA PRENSİBİ BU DEĞİLDİR.

Yeni dünya düzeni üzerine bilgi sahibi olan Angela Merkel Avrupa internetini, Vladimir Putin ise Rus internetini kurmak üzeredir. 

Çin, Japonya ve Hindistan zaten çalışmalarını sonlandırma aşamasındadır. Eğer TÜRK internetini kuramazsak ağır bedeller ödeyeceğiz. Peki bunu kurmak zormudur?

Evet çok zordur. İnternet kurmak için önce yeterli sayıda uyduya ve Exabyte büyüklüğünde yüzlerce server'a ihtiyaç vardır. 

ABD'nin internet gücü Yottabyte ile ölçülmektedir. Hesaplaması kolay olsun diye cetvelini sunalım. Bir byte'ın 1 olduğunu düşünürsek büyüyen her değer 1024 ile çarpılmalıdır. Hesaplamaya kalkmayın yorulursunuz..!

Değer tablosu :Byte (kısaltma: B)
Kilobyte (kısaltma: KB) -> 1024 B= 1 KB
Megabyte (kısaltma: MB) -> 1024 KB= 1 MB
Gigabyte (kısaltma: GB) -> 1024 MB= 1 GB
Terabyte (kısaltma: TB) -> 1024 GB= 1 TB 
Petabyte (kısaltma: PB) -> 1024 TB= 1 PB 
Exabyte (kısaltma: EB) -> 1024 PB= 1 EB 
Zettabyte (kısaltma: ZB) -> 1024 EB= 1 ZB 
Yottabyte (kısaltma: YB) -> 1024 ZB= 1 YB

1 Yottabyte = 1.009.511.627.776 Terabyte

ABD yeni rakamlar türetene kadar en büyüğü bunlardır. Kripto sistemleriyle donatılmış rakamlar dünyası. Ayrıca normalde kullandığımız internet, İnternetin 1/10'udur. Kalan internet DARKWEB ve DEEPWEB gibi suç dünyasının hizmetindedir. 

Savunmasız mıyız?

Evet çok savunmasızız. Ülkemiz derhal önlem almalı Hindistan ve Rus bilişim uzmanlarını para gücüyle ülkemize çekip önce beyaz yakalı Hacker'ler yetiştirip daha sonra siyah önlüğü giydirmeliyiz. 

Yazılarımda kötü tablolar çizdiğimi biliyorum fakat bunlar bilinmelidir. Ülkem için ne yapabilirim diyorsan eğer cinsiyet ayrımı farketmemeksizin çocuklarınızı genç birer bilişim uzmanına çevirebilirsiniz. Hem de ne idüğü belirsiz cemaatlerin okullarından 10 kat daha ucuza.

Bir sonraki yazımızda görüşmek ümidiyle hoşçakalın..

Sistem Savaşları Yazı dizisinin diğer bölümleri;
Sistem Savaşları Bölüm: IV
Sistem Savaşları Bölüm: III
Sistem Savaşları Bölüm: II
Sistem Savaşları Bölüm: I

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın