TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
Murat Yılmaz

Murat Yılmaz

FETÖ Hakkında Bilmedikleriniz

Baylock, FETÖ’nün üçüncü sınıf ekibinin kullandığı basit bir ağdır. Baylock tutuklamaları önemlidir fakat gözünüzde fazla büyütmeyin.
FETÖ Hakkında Bilmedikleriniz
Peki, FETÖ’nün “birinci ve ikinci sınıf” üst kadro ekibi nereden hangi ağla bağlantı kuruyorlar? 

Birinci sınıf yani üst kadro, şu an devletin bile tespit edemediği orijinal, çözülmesi zor, CIA tarafından FETÖ’ye sunulmuş bir ağdan haberleşiyorlar. 

CIA, bu ağı dünyada kullandığı sayılı örgütlerin birinci sınıf, beyin kadrosu için üretmiştir. Devletin bunlara ulaşması çok zordur. Ulaşsa da konuşmaları, planları okuması imkânsızdır. 

FETÖ’nün İkinci sınıf ekibi “Deep Web” üzerinden haberleşiyor. İkinci sınıf ekibin başında bulunan kişi dışında diğerleri, birinci sınıftakileri tanımaz. Birinci sınıfa 2007’den beri özel törenle 100 kişi alınmaya başlandı. 

Üçüncü sınıf ekibe gelince, onlar Baylock kullanıcılarıdır. Devlet bunlara tam olarak çöktü. Fakat birini ve ikinci sınıf ekibin kimi yurt dışında kimi partilerin ve kurumların içinde yüksek kripto olarak yaşamaya devam ediyor. 

Türkiye’deki Amerikan vakıf ve konsolosluklarında yapılabilecek yeni darbelerin planlarında yer alıyorlar. Halâ sapasağlam aktifler. 

Bunlar kendilerini kaybetmiş insanlardır. Güdülmekten haz alır hale getirilmişlerdir.

FETÖ yapılanması her türlü tehlikeye karşı önlem almış bir yapılanmadır. 

Bu Paralel Yapı’nın her türlü tehlikeye karşı kendisine hizmet edecek, kopyası olan “paralelin de paraleli” olan yapılanmasından  henüz haberiniz yok!

FETÖ, yok olma durumuna karşı iki tane yedek cemaat(!) kurdurmuştur. Bundan haberiniz bile yok. Vakıf olarak çalışırlar. Bunlar sanki hiç FETÖ’cü değil gibidirler. Bunları 1997’de Fetullah bizzat kendi kurdurmuştur. Etrafındaki iki kişiden başka kimse bilmez. Haşhaşilerin lideri Hasan Sabbah bunu akledememişti ama Fetullah bunu akletti. Bir nevi “yedek cemaat” olan bu yapılanma paralelin de paralelidir. 
Bu yapının biri devlet tarafından çökertildi.

Darısı gerisinin başına...

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın