TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
Murat Yılmaz

Murat Yılmaz

Kapıda işgal mi var?

Günlerdir, hayır haftalardır, Amerika, Suriye de sınır boyu çok ciddi bir yığınak yapmakta!
Kapıda işgal mi var?
Pikap ile gezen üç beş DAEŞliye karşı, PYD/PKK ya tank bile veriyorlar! Bizim içimizdeki kuzgun çetesi, iki MİT tırı için velvele kopartmıştı ya hani, oraya varan binin üstünde TIRa hiç ses çıkarmadılar!

Peki ABD bu yığınağı gerçekten PYDye mi veriyor?
Bir aydır gelen gurbetçilerimiz, Romanya, Macaristan ve nihayetinde Bulgaristan da, olağanüstü bir ABD askeri hareketliliğini bildiriyorlar! Bulgaristan da, Türkiye sınırına doğru ciddi bir sevkiyat sözkonusu! 

Bizim kuzgunlar çetesi ise, başta CHP Genel Başkanı olmak üzere, Türkiye'yi güvensiz bir ülke olarak Batıya şikayet etmekle meşgul! Hatta resmen Avrupa'yı istilaya çağıran'lar var! 

İngiliz İndependent gazetesi, birden bire, Türkiye'yi Atom bombası üretmekle suçluyor! Tıpkı Saddam Hüseyin'i suçladıkları ve sonradan da yalan olduğunu itiraf ettikleri gibi!

Bana kalırsa bu kadar tesadüf, biraz fazla. Özellikle de şu hakikati gözönünden tutarsak çok fazla!

O da şudur ki; Trump, yönetimi hiçbir şekilde eline geçirmiş değil! ABD de bir güç vakumu oluşmuş durumda ve her birim, özellikle de Ordu, kendi bildiğini okuyor! 

ABD de istikrar yok oldu. Bu inanılmaz bir savaş tehlikesini beraberinde getirdi. Zira ABD halen Neoconların elinde ve o Neoconlar, Trump a düşman ve meydan okuyorlar! 

Hiç bir çılgınlıktan, aşağılıklıktan çekinmeyen bu ABD emperyalistleri, zaten çok tehlikeli idi, şimdi ise tehlike boyutu kritik noktaya gelmiş durumda! 

Türkiye, AB ve ABD'nin 90 yıldır, dışardan ve içerdeki kuklaları ile yönetmeye alıştığı, sömürdüğü bir ülke! 

Bu alışkanlıklarına devam ettirme uğruna, en gözde İstihbarat ve Operasyon birimleri olan FETÖyü dahi harcamaya çekinmedikleri bir değer Türkiye!

Bundan vazgeçmeleri pek olanaklı görünmüyor. Almanya'nın önderliğinde denemedikleri yol kalmadı. Halen de denemekteler! 

Özellikle 15 Temmuz'un gerçek yüzünü, yani bir kalkışma denemesi değil, bir istila başlangıcı olduğunu anlarsak, sanırım şu an olan hareketliliğe bir başka göz ile bakacağızdır. Evet bir istila girişimi idi! 

Güney Kıbrıs'ta hazır bekleyen İngiliz özel kuvvetleri SAS, Suriye'de hazır bekleyen DAEŞ, Irak da PKK ve İran da Haşdı Şabi. Nerdeyse 300 bin istila gücü hazır bekliyordu.

Tabii karasularımıza o gece çok yakın olan AB ve ABD savaş gemilerini, İncirlik de hazır bekleyen ABD askerlerini ve savaş uçaklarını daha hesaba katmadık!

Tüm bunlar 15 Temmuz gecesi, necip Türk Milletinin aslında neyi bertaraf ettiğini belli etmekte! 

Bu esaslar gözönünde bulundurularak da, darbeci FETÖcülerin direkt vatana ihanetten yargılanması gerekiyor iken, "Silahlı Terör örgütü üyeliğinden" yargılanmaları da abes işe iştigal değilmidir?

Batı, belli ki Türkiye'den, daha doğrusu Türkiye'de hükümdar olmaktan vazgeçmeyecek! 

Biz de Yeni Türkiye'den asla vazgeçmeyeceğiz. Allah bu Ülkenin yar ve yardımcısı olsun!

Dua ile Vesselam 

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın