TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
Şehzade Orhan Osmanoğlu

Şehzade Orhan Osmanoğlu

Filistin'de Katliamı Tel-in

Kıymetli okurlarımız.! Mübarek Ramazan arefesinde Filistinde yüreklerimiz yandı kavruldu.
Filistin'de Katliamı Tel-in
Gerçek Tevrat böyle bir katliama müsaade etmez. Hele ki mübarek günlerde. Rezaletin son perdesi. İsrailoğlu kelimesi Kuran-ı Kerim’de 33 küsür yerde zikrolunur. Kuran-ı Kerim’de geçen “İsrail(Meryem suresi-58)” kelimesi Hz.Yakub-as-ın lakabıdır. Bunlar Hz.Yusuf-as-a hased edip kuyuya atan çocuklarının torunları. Sonra bunların içinden son derece hırslı, dünyayı taparcasına seven bunun için hak-hukuk ilahi kelam dinlemeyen, ilahi kelamı tahrif eden, Peygamberleri katleden, her türlü haksız kazanca meyyal yeterki para olsun da ne olursa olsun nereden gelirse gelsin diyen bir yaramaz güruh peyda oldu ki bunlara; yahudi’ler denir.

Asrın tarifi ile; Siyonistler de denir. Bunlar hakkında da ayrı ayetler var. Davud-as- ve İsa-as- diliyle lanetlenmiştirler. (Maide-78) Dünya tarihinde ortalama her asırda en büyük devlet tarafından soykırıma tabi tutuldukları için nüfusları fazla artmadı. 1492’de İspanya’da yahudilere yönelik bir soykırım yaşanmış ve bu durumdan kendilerini ümmeti temsilen Osmanlı kurtarmıştı. Kendilerine İstanbul’un eşraf tüccarlarının semtlerinde ticaret imkanı vermiştir.

Sefarat yahudiler. Osmanlı’da ilk sahte parayı piyasaya sürerek ihanet çemberini kurdular. Ey yahudiler.! Bugün elinizdeki güç, ABD üzerinden karşılıksız para basarak elde ettiğiniz sanal bir aldanmadır. Bunu bir başarı olarak görmeyin. Sanal güçlerle reel dünyada barınamazsınız bunlar Beyt-i Ankebut’tur. Kendi içinizde dahi paramparçasınız. Siyasî anarşilerle, eşkiyaya yakışır çözümlerle, terörü-istibdatı kullanarak bir yere gelirsiniz ama dönemezsiniz. Dönemeyeceğiniz yollara girmeyin. Devlet olmak demek bayrak dikmek, vali atamak, ordu kurmak değildir. Devlet, insanı yaşatan adil olandır. O zaman sana devlet denir.

Bugün kime ve neye hizmet ettiğinizi bilmeden şaşkın bir halde hareket ediyor, sonunu düşünmüyorsunuz. Kendinizi kimsesiz bırakmaya meyyalsiniz. Her devletin çeşitli hedefleri olabilir ama bunun mantıksız batıl bir inanca dönüşmesine müsaade etmemeli o devlet. Bu münasebetle israil’e bir kez daha ateşle oynamaması gerektiğini hatırlatır, geri dönüşü olmayan yollardan süratle uzaklaşmasını, derin devlet tecrübesi olan bir aile adına tavsiye ederiz. Gün gelecek dinleseniz de işe yaramayacak bu gidişle. Şehidlere Cenabı Allah’dan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ederiz.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın