TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19

Ben bende değilim..

Sultanahmet saldırısı beklenen bir olaydı. Kesin bir nokta belli olmasa da 2 saat öncesinde böyle bir duyuru sosyal medyadan yayıldı ve ben bunun sıradan bir tedbir ikazı olarak düşündüm.
Oysa ki bu bir yerde istihbarat servislerinin çok iyi şekilde çalıştığınında bir ispatıydı.

Sinsi ve insanlık dışı bu olaylar canice, ne zaman nerede olacağı tam kestirilemese de kalabalık, insan sirkülasyonunun fazla olacağı, kontrollerinin zor olacağı yerlerde yapılmakta.

O zaman hepimiz çocuklarımıza, aile fertlerimize çok dikkatli olmaları için telkinlerde bulunup, mümkün mertebe topluma ve bizi korumaya çalışan güçlere yardımcı olmamız gerekiyor.

Son yapılan terör saldırısı ne ilk, ne de son.. Zaman malesef çok kötü bir zaman, alışık olmadığımız bir dönemin daha başındayız..

Ülkemize haris gözlerle bakan kıskanç ve gün geçtikçe de sayıları artan, artık kardeşlikle alakası olmayan düşman devletlerin zarar verip, bizi güçsüz bırakmak için çabaladığı bir dönemdeyiz.

Ben burada siyasi hataları, yanlışlıkları tartışmak istemiyorum. Zira birbirimize kızıp gücümüzü azaltma zamanı değildir. Bu memleket, bu topraklar, bu bayrak hepimizindir. Düşmanlarımıza karşı el ele verip kenetlenme zamanıdır. Biz önce vatanımızı koruyup sonra iç meselelerimize bakmalıyız.

Belki çoğunuz olayların ne kadar vahim boyutlarda olduğunu görmüyor ya da görmek istemiyorsunuz ama ülkemiz büyük bir felakete doğru sürüklendirilmektedir.

Allah yar ve yardımcımız olsun, güç kuvvet ve sabır versin. Lütfen dikkatli davranalım, terör hata kabul etmez. Bu zor dönemi el ele, tez zamanda atlatalım. İçim yanıyor, parçalanıyor tek tek sayamıyorum Allah herkese ayrı ayrı sabirlar versin, tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.

Tekrar buluşana kadar sağlıkla kalınız.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın