TİC Holding Header
  • USD 32.344
  • EUR 35.119
  • Altın 2239.626
  • BIST 100 8753.67

​Kanserden daha tehlikeli bir pislik

Ben bugünlerde aklımı parazit, tenya vb. içimizde yaşayan milyonlarca yaratıklarla bozdum. Sizler için devamlı araştırmalar yapıyorum.
​Kanserden daha tehlikeli bir pislik
Bu pisliklerin bedenimiz içinde organlarımızın nerelerine yerleştiğini bir bilseniz benim gibi ruh hastası olursunuz. Lütfen sizde bulabildiğiniz her kaynaktan mutlaka okuyup öğrenin..

Bunlar bedenimizde çeşitli sebeplerden dolayı yer alıp, malesef kalp içine bile yerleşebiliyorlar.

Bizler bu tip kurtların sadece bağırsaklarımızda oluştuğunu zannederiz ve hiç bir önlem almayız, hatta çoğumuz farkına bile varmayız.

Kilolu insanların %95'inde vardır desem inanırmısınız bilmem ama bu parazitlerin kilo yaptırdığı kesin. Bedenimizdeki küçük dokular ile besleniyorlar, zamanla yağlar oluşturup hızlı kilo almamıza sebep oluyorlar ve karaciğer pankreas gibi organlarımızı yağlandırarak beden sağlığımız için gerekli olan bağışıklılık sistemimizide çökertiyorlar.

Yapılan bir muayenede 40 yaşında bir kadının kalbinde bile tomarlarla minik kurtlar bulunmuş. Lütfen yapılan araştırmaları inceleyiniz, bedeninize, ömrünüze, canınıza ne derece zararlı olduğunu göreceksiniz. Hatta önü alınmaz ise ölümcül bile olabiliyorlar.

Bunlardan kurtulmak için aldığımız ilaçların yanında bol su içmenin gerektiğini ve neleri yiyip neleri yememeniz gerektiğini mutlaka doktorlardan öğrenmelisiniz. Aksi halde vücudunuzda çıkabilecek her türlü hastalığın altından çıkabiliyorlar.

Bu yazıyı yazarken bile inanın çok korkarak yazdım ama ne yapalım asrın vebası gibi olmuşlar. Herkes kendi ve çoluk çocuğunun bünyesine dikkat edip bunlardan kurtulmaya çalışsın.

Bu benim insanı görevim, duyduklarını bildiklerini insanlara aktarmak.

Bu haftada bu kadar. Biraz sevimsiz bir yazıyı ama en azından faydalı olduğuna inanıyorum.

Tekrar buluşana kadar sağlıkla kalın.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın