TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

CHP Kastamonu heyetinden Ankara çıkartması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.
CHP Kastamonu heyetinden Ankara çıkartması
İrfan Salcı -

Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel merkezdeki makamında gerçekleşen görüşme yaklaşık yarım saat sürdü. Partinin Kastamonu’daki çalışmaları ve yeni dönemdeki stratejisi ile ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bilgi veren CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ayrıca Kılıçdaroğlu’nu Kastamonu’ya davet etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Kastamonu’yu en yakın zamanda ziyaret edeceğini ifade etti.
Milletvekili Hasan Baltacı ve İl Başkanı Hikmet Erbilgin ziyaret sonunda Kılıçdaroğlu’na; Açıksöz Gazetesi’nin İstiklal Marşımızın Anadolu’da ilk kez yayımlandığı 21 Şubat 1921 tarih ve 123 sayılı nüshasını konu alan tablo ve Kastamonu özel plaketinden takdim etti.


ANITKABİR ZİYARET EDİLDİ


Milletvekili Hasan Baltacı, CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve beraberindeki heyet daha sonra eski Meclis’i ve Anıtkabir’i ziyaret etti.
İlk olarak 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’yü mezarı başında anan CHP heyeti sonra Atatürk’ün mozolesine geçti. CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in üzerinde “CHP Kastamonu İl Başkanlığı” yazılı çelengi Atatürk’ün mozolesine bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Heyet daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.


ERBİLGİN, ANITKABİR ÖZEL DEFTERİNİ İMZALADI


İl Başkanı Hikmet Erbilgin burada Anıtkabir özel defterini imzalayarak, “Cumhuriyetimizin ve partimizin aziz kurucusu, sayın genel başkanım Gazi Mustafa Kemal Atatürk; Bugün milli iradenin vücut bulduğu meclisimizin açılışının 100. Yılında bir Cumhuriyet şehri olan Kastamonu’dan il yönetimi olarak manevi huzurundayız. İstiklal Yolu’na sahip bir şehrin onuru, Şerife Bacı’nın, Hamamcı Kadı Salih’in azim ve kararlılığı, Kuvâ-yi Milliye’nin devrimci ruhuyla hak, hukuk, adalet anlayışını egemen kılmak için çalışacağız. Hürmet ve sevgilerimi sunuyorum. Ruhunuz şad olsun.” dedi.

Yorum Yazın