TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.114
  • Altın 2309.788
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Çopuroğlu; 'Kayseri havalimanı ihalemiz en yakın zamanda yapılacak'

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu sosyal medya hesabından 'Hayırlı Olsun' diye duyurdu. Çopuroğlu, 'Kayseri havalimanı ihalemiz en yakın zamanda yapılacak' dedi.
Çopuroğlu; 'Kayseri havalimanı ihalemiz en yakın zamanda yapılacak'
Okan Geçgel - AK Parti Kayseri 6 milletvekili, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, il başkanı Şaban Çopuroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile videokonferansta toplantı yaptı.

Kayseri için destek istediklerini söyleyen Çopuroğlu, Şehir Hastanesi için tramvay ihalesinin, yeni havaalanı ve Felahiye Göğdere yolunun yapımı ile ilgili ihalelerin yakın zamanda yapılacağı müjdesini aldıklarını ifade etti.

İl başkanı Çopuroğlu'nun müjdesi, Kayseri kamuoyunda sevinçle karşılandı. Kayseri havalimanı yapım işi, sonunda ihaleye çıkıyor. Çok yakın zamandada inşaat çalışmalarına başlanacağı ve kısa sürede hizmete açılacağı bildirildi.

İlk 2018'de dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Kayseri'ye yeni havaalanı yapılacağını duyurmuştu.

O dönem açıklama yapan Özhaseki, Mevcut havaalanının tamamen dış hatlara yöneltileceğini ve askeriyeden alınacak 240 dönümlük arazinin ise iç hatlar olarak kullanılacağını, bu sayede havaalanı içinde kapsamlı bir projenin hazırlandığını söylemişti.

Yorum Yazın