TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

Milletvekili Murat Demir, 'Fuarları önemsiyorum'

Fuardaki standaları tek tek gezerek ürünler hakkında bilgi alan, Kastamonu AK Parti Miletvekili Murat Demir’in ilgisini en çok ahşaptan yapılmış motosiklet çekti. Bu yıl 6.sı düzenlenen 'Kastamonu Ahşap Fuarı' 29 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.
Milletvekili Murat Demir, 'Fuarları önemsiyorum'
İnternet Haber Servisi - Ahşap fuarındaki ürünleri beğendiğini ifade eden Murat Demir, ormanları kes, odun yap gönder mantığı dışında onları işleyerek ekonomiye kazandırmamız gerektiğini belirtti.  

Demir yaptığı açılmasında; “Kastamonu’muzun yüzde 70’i ormanlar ile kaplı. Orman ürünleri ile ilgili sanayinin daha da geliştirilmesi lazım. Ormanları sadece kes odun yap, tomruk yap mantığı ile değerlendirmek doğru da değil, ekonomik de değil. Ormanı, ekonomik bir değer olarak görmek, akıl ve alın terini katarak yüksek katma değerli bir ürün haline getirmemiz lazım. Fuarda sergilenen ürünler ağacın nasıl günlük hayatta kullanabileceğimiz bir araç haline getirildiğini görmemiz açısından önemli. Ayrıca, Kastamonu’nun ahşap sektöründe nereye ulaştığını, nasıl geliştiğini takip etmemiz açısından da bu fuarı önemsiyorum” şeklinde konuştu.



Düzenlenen ahşap fuarına ayrıca, diğer Kastamonu milletvekilleri Hakkı Köylü ve Metin Çelik'te katıldı.

Yorum Yazın