• Asayiş

31 Yerinden bıçaklanarak öldürülen genç kızın babası konuştu

Balıkesir'de, tartıştığı eşi tarafından feci şekilde öldürülen genç kızın babası, cinayet şüphelisinin bir an önce bulunmasını istedi.
31 Yerinden bıçaklanarak öldürülen genç kızın babası konuştu
Aleyna Özsoy - BURSA / İHA - Edinilen bilgiye göre, aralarında bir süredir anlaşmazlık olan Rabia A. (25) ile Y.A. çifti, kısa süre önce ayrı yaşamaya başladı. Rabia A., Manisa'nın Soma ilçesine giderek yakınları ile birlikte kalmaya başladı. Bursa'nın Büyükorhan ilçesinden olan Y.A. da Soma'ya giderek karısının yanına gitti.

Bu sırada evde kimsenin olmamasını fırsat bilen Y.A., Rabia A.’yı zorla araca bindirdi. Y.A., bir arkadaşını daha arayarak kendilerini almasını istedi. Yola arkadaşlarının aracı ile devam eden çift otomobilde kavga etmeye başladı. Y.A., eşi Rabia A.'yı 31 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olayın ardından Rabia A.'nın cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırdı. Rabia A. ile Y.A.'nın 2 çocuğunun bulunduğu öğrenildi.


CİNAYETİ İŞLEYEN KOCA HER YERDE ARANIYOR
Öte yandan Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı timler Y.A.'yı her yerde ararken, şüphelinin Bursa ve Manisa'yı gitme ihtimaline karşı bu illerin jandarma komutanlıklarına da bilgi verildi. 3 ilin jandarma timleri cinayeti işlediği iddia edilen Y.A.'yı arıyor.

ACILI BABA KONUŞTU
Rabia A.’nın babası Sezai Alkan ise, “Y.A'nın acil bulunmasını istiyorum. Esrar ektiği için çocuğumu en başından beri tehdit ediyor. En sonunda evin yanında kızıma benzin döktüler. Dün gündüz kızımı zorla evden almışlar. Kepsut ile Balıkesir arasında çocuğumu öldürmüş” şeklinde konuştu.

Otopsisi tamamlanan Rabia A.’nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’ndan ailesi tarafından alındı. Rabia A.’nın Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
Yorum Yazın