TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

AK Parti İl Başkan Yardımcısı bombalı saldırıyı anlattı

Adalet ve Kalkınma Partisi Hakkari İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Salih Kahraman’ın aracına yapılan bombalı saldırının izleri gün ağırınca ortaya çıktı.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı bombalı saldırıyı anlattı
İHA - Berçelan Mahallesi’nde ikamet eden AK Parti Hakkari İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Salih Kahraman’ın evinin önündeki araca yapılan bombalı saldırıda başkan patlamadan saniye farkı ile kurtulurken, çevredeki iş yeri ve evlerin camları kırılmıştı.

Meydana gelen patlamanın şiddeti bir market kamerası tarafından da görüntülendi. Mahallede birçok binanın camlarının kırıldığı olay yerinde İHA muhabirine açıklamada bulunan Başkan Salih Kahraman, kimseyle bir meselesi olmadığını belirterek saldırıyı yapanları Allah’a havale ettiğini, bu saldırının kendine değil huzura yapıldığını söyledi.

Başkan Kahraman, ”Akşam çarşı merkezinden evime geldim. Aracımı park eder edip eve girmeye çalışırken patlama meydana geldi. Patlamanın şiddeti ile birlikte çevredeki komşuların camları kırıldı. İnşallah Allah’ından bulurlar. Biz huzur arıyoruz kimseyle alacak verecek bir şeyimiz yok. Boşu boşuna milletin huzurunu bozuyorlar. Patlama sonrası herkes geldi buraya güvenlik güçleri geldi. Bu olayı kınıyorum ve onları Allah’a havale ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Yorum Yazın