TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Anne ve oğlunu öldürdüğü ileri sürülen eski damat yakalandı

İzmir'in Çiğli ilçesinde, araçta öldürülen Emine Uysal ile oğlu Harun Erdem'in bir numaralı cinayet zanlısı olarak aranan eski damat M.Y., Cinayet Bürosu ekiplerince İstanbul'da yakalandı.
Anne ve oğlunu öldürdüğü ileri sürülen eski damat yakalandı
Sultan Gedik - Olay, geçen çarşamba günü saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Evlerinden çıkan Emine Uysal (55) ile oğlu Harun Erdem (34), 35 HJS 14 plakalı araçlarına bindi.

Anne oğul hastaneye gitmek için yola çıkmak üzereyken sokağa gri renkli bir araçla gelen kimliği belirsiz bir şahıs tarafından kurşun yağmurunu tutuldular. Zanlı kaçarken, 5 mermi isabet eden Harun Erdem ile bir mermi isabet eden Emine Uysal olay yerinde öldü. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çifte cinayetin bir numaralı sanığı olarak Emine Uysal'ın kızı E.S.'nin daha önce evlenip boşandığı eşi M.Y.'i aramaya başladı. Cezaevinden 15 gün önce firar eden ve aileyi tehdit ettiği ileri sürülen M.Y., Cinayet Büro Amirliği ekiplerince İstanbul'da yakalandı. Gözaltına alınan çifte cinayet zanlısı M.Y., sorgulanmak üzere İzmir'e getirilmek üzere yola çıkarıldı.
Yorum Yazın