TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Aracın camını kırarak para dolu çantayı çaldılar

Ataşehir’de içi para dolu çantayı aracında bırakıp fatura ödemeye giden bir şahsı takip eden biri kadın iki şüpheli, vakit kaybetmeden harekete geçti. Şüpheliler, otomobilin camını kırarak içinde 105 bin TL bulunan çantayı alıp kayıplara karıştı.
Aracın camını kırarak para dolu çantayı çaldılar
İSTANBUL / İHA - Olay, 30 Aralık’ta Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi’nde meydana geldi.

İddialara göre, Tuncay Akbulut isimli bir şahıs aldığı, otomobilin borcunu ödemek için bankaya geldi. Bankadan bir süre sonra ayrıldıktan sonra Akbulut’un otomobilinin önüne bir kadın atladı. Dengesini kaybedip düştüğünü düşünen Tuncay Akbulut, kadından şüphelenerek aracından inmedi. Daha sonra fatura yatırmak için olayın yaşandığı yere yakın bir noktada aracından inen Akbulut’u bankadan itibaren takip eden şüpheliler, hemen harekete geçti.

Araca yaklaşan biri kadın iki şüpheli, otomobilin sağ arka camını kırarak içinde yaklaşık 105 Bin TL bulunan çantayı alarak kayıplara karıştı. Fatura ödedikten sonra aracına dönen Akbulut, çantanın çalındığını görünce şok geçirdi. Akbulut, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis bankanın güvenlik kameralarını inceledi. Polisin başlattığı çalışmalar neticesinde çanta bulundu. Polis çantanın içindeki paraları alıp kayıplara karışan şüphelileri bulmak için çalışmalarına devam ediyor.

ŞÜPHELİ KADIN KENDİSİNİ OTOMOBİLİN ÖNÜNE ATTI
Kendisini takip eden şüpheliler tarafından para dolu çantası çalınan Akbulut, “Bankanın kapısını kapatırken arkamdan biri geldi. Arabama bindim hemen kapılarını kapattım. Tam hareket ederken çekik gözlü 55 kilo bir kadın arabanın önüne atladı. Herhalde dengesini kaybedip düştü dedim. Fakat o ara eğildi arabanın içine baktı. Ben dengesini kaybettiğini düşündüm. Fakat çantamı koyduğum yeri denetlemiş. Araçtan inmedim. Belki inseydim orada çantamı alacaklardı. Hep televizyonda görüyoruz” şekline konuştu.

2 DAKİKA İÇİNDE ARACIN CAMINI KIRIP PARA DOLU ÇANTAYI ÇALDILAR
Şüphelilerin 2 dakika içinde aracın camını kırıp paraları aldığını belirten mağdur, “Arabada yüz bin lirayı geçkin bir para vardı. Bankadan çıktıktan sonra 150 metre ilerde bayi var. Fatura yatırmak istedim. Aracı bıraktım faturayı yatırdım. Cadde üzeri vızır vızır insanlar geçiyor. 2 dakika içerisinde arabamın sağ arka camını kırıyorlar. Ben aracın başına geldiğimde aracın camının kırık olduğunu ve çantanın olmadığını görünce şok yaşadım. Bankanın görüntülerini izledik” diye konuşu.
Yorum Yazın