TİC Holding Header
  • USD 32.381
  • EUR 35.044
  • Altın 2282.879
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Arkadaşını öldüren zanlıyı çamaşırındaki kan ele verdi

Çekmeköy’de arkadaşını bıçaklayarak öldüren zanlı, iç çamaşırındaki kan sayesinde yakalandı.
Arkadaşını öldüren zanlıyı çamaşırındaki kan ele verdi
İSTANBUL / İHA - Edinilen bilgilere göre olay, 28 Mayıs günü Ömerli’de meydana geldi. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nı gece arayan bir kişi, Ömerli Mahallesi’ndeki akaryakıt istasyonuna 20 yaşlarında bir şahsın üzerinde kan lekeleri ile geldiğini ihbar etti.

Bölgede devriye gezen jandarma ekipleri, istasyona giderek şahsı yakaladı. Şüpheli S.İ., üzerindeki kan lekeleri ile ilgili sorular üzerine tanımadığı 3 kişinin kendisini darp ettiğini söyledi. Şikayetçi olmayan S.İ., ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Aynı günün sabahında Ömerli Elmalıpınar mevkiinde bulunan bir ceset jandarma ekiplerini tekrar harekete geçirdi. Bıçaklanarak öldürülen şahsın S.İ. ile aynı mahallede ikamet eden A.A. olduğu tespit edildi. Bunun üzerine S.İ.’nin Darıca’daki evine baskın düzenleyen ekipler, zanlının kanlı iç çamaşırını buldu. Yapılan kriminal incelemede iç çamaşırındaki kanın öldürülen A.A.’ya ait olduğu saptandı. Şüphelinin yakın arkadaşı T.P. ise ifadesinde, S.İ. ve A.A. ile birlikte olay günü bonzai içerek Elmalıpınar’a gittiklerini ve daha sonra kendisinin döndüğünü söyledi.

Jandarma ekipleri, 4 ay süren amansız takip sonucunda S.İ.’yi 19 Eylül’de Ataşehir Kayışdağı’nda yakaladı. Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Yazın