TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Asansörde taciz iddiası

Adana'da asansörde 20 yaşındaki genç kızı elle taciz ettiği iddia edilen bir kişi, ahlak polisleri tarafından gözaltına alındı.
Asansörde taciz iddiası
İHA - Bir firmada sekreter olarak çalışan E.T., oturduğu apartmanın asansöründe daha önceden tanımadığı N.S. (45) tarafından taciz edildiğini ileri sürdü.

Genç kızın şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı’nda elektrik teknisyeni olarak çalışan N.S.’yi gözaltına aldı. Ahlak Büro Amirliği’ne götürülen N.S., taciz suçlamalarını kabul etmedi. Otomobiliyle giderken kendisini otostop çekerek durduran E.T. ile birlikte olmak için 400 TL’ye anlaştığını ileri süren N.S., “Turgut Özal Bulvarı üzerinde otomobilimle ilerliyordum, otostop çekti. Durdum, cinsel ilişki teklifinde bulunup 700 TL istedi. Pazarlık yaptık, 400 liraya anlaştık. Evine gitmeyi teklif etti, 200 lira da peşin aldı. Asansörle 8. kata çıkınca, kapıda bizi karşılayan kadını gösterip ’sana bu yeter’ dedi. Bunun üzerine ben de paramı geri vermesini istedim. Tartıştık, bağırınca korkup kaçtım. Tacizde bulunmadım” şeklinde ifade verdi.

E.T. ise apartmana yeni taşındıklarını ve kimseyi tanımadığını belirterek, “Binaya girerken arkamdan geldi, asansöre benimle birlikte bindi. Ben 8. kata çıkacağımı söyleyince, o da 9’a bastı. Aynı binada oturduğumuzu sandım. İneceğim kata gelince kapıyı açtım, annem koridorda duruyordu. Bu sırada arkamdan sarıldı, eliyle taciz etti. Bağırınca da asansörün düğmesine basıp aşağıya inerek kaçtı” diye bilgi verdi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi.
 
Yorum Yazın