TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.875
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Asker eğlencesinde gölde kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde teknede düzenlenen asker eğlencesinde göle düşerek kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı.
Asker eğlencesinde gölde kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
İHA - Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1 hafta önce askerden gelen 21 yaşındaki Erdem Acar, Köyceğiz’e bağlı Toparlar Mahallesi’nden önümüzdeki günlerde askere gidecek bir arkadaşının Köyceğiz Gölü’ndeki bir teknede düzenlenen asker eğlencesine katıldı.

Akşam saatlerinde göle açılan tekne gece 24.00 sıralarında kıyıya yanaşırken, tekneden bir kişinin göle düştüğünü görenler ihbarda bulundu. Bunun üzerine kaptanın göle düşen kişiyi almak için geri manevra yaptığı öğrenildi ancak kimseyi bulamadı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve emniyet güçleri sevk edildi. Bölgedeki kameralardan ve kıyıya yanaşan teknede bulunanların ifadesi doğrultusunda suya düşen kişinin Erdem Acar olduğu tespit edildi. Gece saatlerinde gölde yapılan arama başarısız olurken, sabah polis dalgıç ekipleri de dip araması yaptı. Öğle saatlerinde yaklaşık 9 metre derinliğinde balçık zeminde Erdem Acar’ın cesedi bulundu. Kıyıya getirilen ve kıyıda ilk incelemesi yapılan Erdem Acar’ın geminin pervanesine çarparak kafasının parçalandığı öğrenildi. İddiaya göre Erdem Acar'ın denize düştükten sonra kıyıya yüzmek istediği, karanlıkta geri manevra yapan tekneyi fark etmeyerek, kafasının pervaneye çarptığı tahmin ediliyor. Olayla ilgili çok sayıda kişi ifadesi alınmak üzere emniyete sevk edilirken, Erdem Acar’ın cesedi ise kesin ölüm sebebinin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yorum Yazın