TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Atalay F'yi arama çalışmaları İzmir'de yoğunlaştırıldı

İstanbul'un Tuzla ilçesinde iki çocuk annesi tarih öğretmenini öldürdüğü iddia edilen zanlı Atalay F'nin İzmir'de olduğu ve Yunanistan'a geçebileceği ihbarı üzerine güvenlik güçleri denetimlerini sıklaştırdı.
Atalay F'yi arama çalışmaları İzmir'de yoğunlaştırıldı
Fatma Güler - Buca ilçesindeki bir internet kafe ile marketin güvenlik kameralarında 29 Mayıs'ta Atalay F'ye benzer kişinin görüntülerine ulaşan ekipler, zanlının günübirlik kiralamış olabileceği düşünülen evi bulmak için çalışma yürütüyor.

Güvenlik kamerası görüntüleri inceleniyor
Polis ekiplerinin internet kafeden elde ettiği görüntülerde Atalay F'ye benzediği görülen kişinin yanında biri küçük 3 valiz bulunuyor.

İş yeri sahibinin ifadesine göre, geçen pazar günü internet kafenin 10 numaralı masasında oturan ve yaklaşık 4 saat burada kalan şüpheli, yaptığı telefon görüşmelerinde günübirlik ev kiralamak için pazarlık yaptı.

Görüntülerde gözlük kullandığı görülen şüphelinin Atalay F. olup olmadığına yönelik araştırmalar da sürüyor. İzmir'deki emlakçılar ile günlük kiralanan ev sahipleriyle irtibata geçen polis ekipleri, zanlının kaldığı evi belirlemeye çalışıyor.

Çeşme sahilinde arama çalışmaları yapılıyor
Atalay F'nin yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmek için insan tacirleriyle de bağlantıya geçmiş olabileceğini değerlendiren ekipler, ayrıca jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleriyle koordineli olarak Çeşme sahilinde de zanlının izini arıyor.

İlçeye giriş çıkışlarda denetimlerini artıran ekipler, sahte pasaport kullanarak yurt dışına çıkma olasılığına karşı Atalay F'nin fotoğrafları Çeşme Gümrüğündeki ilgili birimlere dağıtıldı.

İstanbul Tuzla'da iki çocuk annesi tarih öğretmenini öldürdüğü iddia edilen Atalay F'nin, 16 Eylül 2013'te tümgeneral rütbesiyle görev yapan Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete gelen kız arkadaşı Elena Radchikova'nın öldürülmesi olayına karıştığı tespit edilmişti.
Yorum Yazın