TİC Holding Header
  • USD 32.381
  • EUR 35.044
  • Altın 2282.879
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Ayvalık'ta cumhurbaşkanı koruma müdürünün evine giren hırsızlar yakalandı

Balıkesir Ayvalık ilçesinde eski cumhurbaşkanı koruma müdürü Şükür Çukurlu’nun evine giren kişi ya da kişiler kıskıvrak yakalandı.
Ayvalık'ta cumhurbaşkanı koruma müdürünün evine giren hırsızlar yakalandı
BALIKESİR / İHA - Edinilen bilgiye göre dün akşam eski Cumhurbaşkanı Koruma Müdürü Şükür Çukurlu’nun evine giren hırsız ya da hırsızlar, mermi ve elektronik eşyaları alarak kaçtıktan sonra gecekondu önleme bölgesinde Fahri Tan’a ait büfeye de girerek çok miktarda içki ve sigara alıp kaçtı.

İzmir’den kiraladıkları 35 BDE 28 plakalı araçla Balıkesir’e kaçan S.B., E.D. ile Türk Alman vatandaşı olan M.B. isimli 3 zanlı, çaldıklarını Balıkesir’de satamayınca dönüş yolunda Burhaniye’ye geldi. Polis ekipleri, şüphe üzerine aracı durdurup arama yaptı. Araçta bulunan içkilerin çalınmış olacağı düşünülerek soruşturma başlatılırken, Ayvalık'ın Altınova Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayının failleri olduğu belirlenen 3 kişi Ayvalık jandarmasına teslim edildi. Sağlık kontrollerinin ardından zanlılar adliyeye sevk edilirken, çalıntı mallar sahiplerine teslim edildi.
Yorum Yazın