• Asayiş

Bacanakların miras kavgasında kan aktı

Konya’da iki bacanak arasında miras meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bacanaklardan biri diğerini bıçaklayarak ağır şekilde yaraladı.
Bacanakların miras kavgasında kan aktı
Sultan Gedik - İHA - Olay, merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi Cankardeşler Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim B. (38) eşi ve üç baldızıyla miras konusunu konuşacakları yere gitmek için arabaya bindiler.

Bu sırada bacanağı Recep A. (35) da arabaya binip kendileriyle gelmek isteyince iki bacanak arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Recep A. yanında bulunan bıçakla bacanağını bıçakladı. Aldığı bıçak darbesiyle ağır şekilde yaralanan İbrahim B.’nin yakınları 112 Acil Servis ekiplerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından İbrahim B. Beyhekim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada ameliyata alınan İbrahim B.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Bu arada İbrahim B. ameliyattayken yakınları da hastane önünde gözyaşları içinde bekledi. Olaydan sonra kaçan şüpheli Recep A. ise kısa süre sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Yorum Yazın