• Asayiş

Bagajdaki çantayı işte böyle çaldı

Pendik'te yol kenarında park halinde bulunan bir aracın bagajındaki çantayı çalan hırsızlar güvenlik kamerasına işte böyle yakalandı.
Bagajdaki çantayı işte böyle çaldı

Olay, 2 Aralık günü Kurtköy'de yaşandı. Alınan bilgiye göre, iki zanlı gözlerine kestirdikleri bir sürücüyü bir süre takip etti. Sürücünün aracını yol kenarına park edip gitmesinin ardından zanlılar harekete geçti. Zanlılar, ilk olarak geldikleri aracı, park halindeki diğer aracın yanına çekti. Ardından sağ taraftaki kapıyı açan zanlı, etrafı kolaçan ettikten sonra diğer aracın kapısını açtı.

Ardından araçtan inen zanlı diğer araca binerken, birlikte çalıştığı zanlı ise aracı biraz ileriye çekip beklemeye çalıştı. Kapısını açtığı araca binip bagajı açan zanlı, içinde bulunan çantayı çaldı. Sakin tavırlarıyla dikkat çeken zanlı, daha sonra kendisini az ilerde bekleyen araca bindi. Yanşanan bu anlar yakınlardaki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayın ardından zanlılar kayıplara karışırken, polis yakalanmaları için inceleme başlattı.

 

 

Yorum Yazın