TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Bagajdaki koçun altından kaçak silah çıktı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir otomobil içindeki fındık çuvalı,
Bagajdaki koçun altından kaçak silah çıktı
turşu bidonu ve bagajdaki koçun altından 4 adet el yapımı ve 3 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda durdurulan bir araç içinde yapılan aramda 4 adet el yapımı silah ve 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Alınan bilgiye göre Giresun’dan İzmit’e kaçak silah sevkiyatı yapılacağı yönünde duyum alan polis ekipleri aracı Kandıra otoyol gişelerinde beklemeye başladı. Gişelerden çıkan araçta yapılan aramada turşu bidonu ve fındık çuvalı içinde 4 adet el yapımı silah ele geçirildi. Bagajda bulunan koçun altında ise 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

5’i 9 milimetre, 3’ü de 7.65 çapında toplam 7 adet silah ele geçirildi. Araç içindeki Nazif P. ve Atilla Y. gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şahısların silahları ilimizde bin lira ile 3 bin lira arası değişen fiyatlarla satmak istedikleri öğrenildi. İşlemleri tamamlanan Nazif P. ve Atilla Y. silah kaçakçılığı suçundan adliyeye sevk edildi.
Yorum Yazın