TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.028
  • Altın 2324.57
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Berbere silahlı saldırıya 3 tutuklama

Adana’da berber dükkanına yapılan saldırıda 2 kişinin hayatını kaybetmesine, 2 kişinin de yaralanmasına neden olduğu ileri sürülen 5 kişiden 3’ü tutuklanırken 2’si tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Berbere silahlı saldırıya 3 tutuklama
ADANA / İHA - Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi’nde 8 Kasım 2014 günü meydana geldi.

İddiaya göre, yoksul ailelerin çocuklarını uyuşturucuya alıştırdıktan sonra hırsızlık, sahte altın dolandırıcılığı, uyuşturucu satıcılığı yaptırdıkları iddiasıyla 2012 yılında yakalanan çete lideri Yenal Yerli (35), Kenan Satar’ın (24) çalıştığı berbere gelerek saç tıraşı oldu. Yerli daha sonra da sakal tıraşı oldu. Bu arada Yerli’nin husumetli olduğu Hacı Aytekin T. (21) ve 5 arkadaşı berberin önüne gelerek ateş etmeye başladı. Açılan ateşte Yenal Yerli olay yerinde Kenan Satar ise hastanede hayatını kaybetti. Hacı Aytekin T. arkadaşının sıktığı kurşundan yaralanarak hastaneye götürülürken, berberde çalışan bir kişi de elinden yaralandı. Bunun üzerine polis geniş çaplı araştırma yaptı. Yapılan araştırmada polis, olaya karıştığı ileri sürülen Bilal B., Yusuf A., Nesih T., Serhat K. ve Hacı A.’yı gözaltına aldı.

Zanlılar 4 gün sorgulandıktan sonra bugün adliyeye sevk edildi. Zanlılar, olayla alakalarının olmadığını ileri sürdü. Hacı Aytekin T.’nin ise hastanedeki tedavisi devam ediyor. Tedavisi bittikten sonra adliyeye sevk edilecek. Zanlılardan Bilal B. Nesih T. ve Serhat K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken diğer 2 sanık tutuksuz yargılanmaz üzere serbest kaldı.
Yorum Yazın