TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Beykoz Riva yolunda kaza eylemi

Beykoz Riva yolunda dün akşam meydana gelen kazada muhtarın oğlunun hayatını kaybetmesi üzerine Alibahadır Mahallesi sakinleri, kazanın olduğu yolu trafiğe kapatarak eylem yaptı.
Beykoz Riva yolunda kaza eylemi
İHA - Beykoz Riva yolu üzerinde Alibahadır Mahallesi mevkiinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz’ın 28 yaşındaki oğlu Emre Yılmaz’ın hayatını kaybetmesi üzerine mahalleli kaza yerinde eylem yaptı. Yolu trafiğe kapatan mahalle sakinleri, yolda sık sık kazaların meydana geldiğini dile getirdi. Kazaları önleyecek düzenlemelerin yapılmasını isteyen vatandaşların eylemi nedeniyle bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Yolda kalan bazı vatandaşlar köylülerden yolu açmasını isterken, kapanan yol nedeniyle zaman zaman tartışmalar yaşandı.

Eyleme ilişkin açıklamalarda bulunan köyün eski muhtarı Cavit Gül, “Dün akşam burada ölümlü kaza gerçekleşti. Bu kazanın sebebi mevcut kavşak projesi olmasına rağmen, verilen sözlere rağmen proje yapılmadı. Yapılmadığı gibi Alibahadır tabelası var ama girişi yok. 5-6 yaralamalı kaza oldu, ölümlü kaza oldu. Çözüm bir an önce projenin gerçekleşmesi. Bu insanları mağdur etmek söz konusu değil, şov peşinde de değil. Bu kazaların olmaması için köy halkının talebi kavşağın yapılması” diye konuştu.

Kazada oğlunu kaybeden Muhtar Hasan Yılmaz ise, “Kim gelecekse gelsin derdimize çare bulsun. Bu yol açılmayacak. Oğlum gitmiş ben de gitmeye razıyım. Her gelen yetkili muhtarım yol açılacak dedi. Bin 500 nüfusu var köyün. Köylülerin çocukları okula gidemiyor” dedi.
Yorum Yazın