TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Beylikdüzü’nde katledilen iki kız kardeş son yolculuğuna uğurlandı

Beylikdüzü’nde, eşi Ferhat Boduroğlu tarafından öldürülen Vildan Boduroğlu ve kız kardeşi Fatma Zehra Koyun’un cenazeleri, adli tıptan alındıktan sonra ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.
Beylikdüzü’nde katledilen iki kız kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Olay, dün saat 16.30 sıralarında Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi 186’ncı Sokak’ta bulunan sitedeki dubleks evde meydana gelmişti. İddiaya göre, katil zanlısı Ferhat Boduroğlu (30), kızını bir odaya kilitledikten sonra önce tartıştığı baldızı Fatma Zehra Koyun’u (18) üst kattaki odada defalarca bıçaklayarak öldürmüştü. Daha sonra alt katta mutfaktaki eşi Vildan Boduroğlu’nu (23) da bıçaklayarak öldürmüş ve çocuğunu tanıdığı bir esnafa bıraktıktan sonra kaçmıştı.

Katledilen iki kız kardeşin cenazesi, defnedilmesi için adli tıp kurumundan alındı. Cenaze işlemlerinin ardından kız kardeşlerin cenaze namazı Küçükçekmece Mehmet Akif Hacı Mustafa Güllü Camisi’nde ikindi namazını müteakip kılındı. Namaz öncesi helallik alınırken yakınları gözyaşları döktü. Kılınan namazın ardından cenazeler Çatalca’da defnedildi.
Yorum Yazın