TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Beyoğlu'nda tehlikeli gerginlik

Beyoğlu’nda bir plakçıda düzenlenen müzik etkinliğini basan 20 kişilik grup, içeride bulunanları darp etti.
Beyoğlu'nda tehlikeli gerginlik
İHA -  Yaşananlar kameralara da saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, Firuzağa'da Velvet Indieground Records adlı plakçıda saat 21.00 sıralarında yaşandı. Mekanı basan yaklaşık 20 kişilik grup, dünyaca ünlü 'Radiohead' grubunun internetten canlı yayınladığı konseri dinlemek için bir araya gelenleri darp etti. İddiaya göre, etkinlikte içki içilmesine kızan saldırganlar, içeridekileri zorla dışarı çıkardı ve mekanın kapatılmasını sağladı.

Olayın görgü şahidi Rayka Simoni isimli bir genç kız, "Konser lansmanı gibi bir şey vardı. Mekân içinde müzik çalıyorlardı. Sakin bir ortam vardı. Alkol vardı bulunduğumuz ortamda. İnsanlar alkol kullanıp sohbet ediyorlardı. Bir anda şişeler kırılmaya başlandı. İnsanların üzerine şişeler fırlatmaya başladılar. Herkes apar topar eşyalarını toparlayıp kaçmaya başladı" diye konuştu.

Plakçı baskını cep telefonu kameralarında da yansıdı. Sosyal medyaya yüklenen görüntülerde plakçıya giren bir grup küfürler savurarak içeridekileri darp ediyor. Plakçıda bulunanlar zorla dışarı çıkartılırken, saldırganlardan biri masayı da savuruyor. Daha sonra plakçı kapatılıyor.
Yorum Yazın