TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.984
  • Altın 2323.963
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

 Çıkardığı sesleri arkadaşları şaka zannetti, ama...

Alanya Okurcalar mahallesinde bulunan Kirman otelde stajyer olarak çalışmakta olan Ayberk Ayvalık (16) isimli genç otel lojmanında aniden fenalaştı. Arkadaşlarının müdahale ettiği genç hayatını kaybetti. 
 Çıkardığı sesleri arkadaşları şaka zannetti, ama...
Kırıkkale Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencisi olduğu, okulların kapanmasının ardından Alanya Okurcalar’a gelerek Kirman otelde stajyer olarak çalışmaya başladığı öğrenilen Ayberk Ayvalık’ın kalp krizi sonucunda yaşamını yitirmiş olabileceği bildirildi. 
Ayberk Ayvalık ile lojmanda birlikte kalan ve fenalaştığında müdahalede bulunan arkadaşları, mesaisinin bitmesinin ardından lojmana geldiğini, birlikte gece 24:00’e kadar oturduktan sonra tam yatarken arkadaşlarının garip sesler çıkarmaya başladığını söylediler. Önce şaka yaptığını sandıklarını ifade eden arkadaşları hırlama devam edince müdahale ettiklerini belirttiler. Arkadaşları, şen şakrak birisi olduğunu söyledikleri Ayberk Ayvalık’ın sigara ve içki dahil hiçbir kötü alışkanlığının bulunmadığını ifade ettiler.
Gökberk Ayvalık’ın cesedi, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
(İHA)
Yorum Yazın