TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Çiller'in de evine giren hırsızı linç edilmekten polis kurtardı

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller'in de evini soyan Yavuz K., son hırsızlığında yakayı ele verdi.
Çiller'in de evine giren hırsızı linç edilmekten polis kurtardı
İHA- Vatandaşlar tarafından yakalanan hırsızı linç edilmekten polis kurtardı. 80 kez gözaltı kaydı bulunan Yazvuz K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beşiktaş, Akatlar Mahallesi'nde 31 Ekim 2013'te yaşanan hırsızlık olayında 33 yaşındaki T.C. kapısını kırmaya çalışan iki hırsızla karşılaştı. T.C.'yi gören şüpheliler kaçmaya başladı. Çığlıkları duyarak kaçan hırsızların peşine düşen vatandaşlar, bir zanlıyı iki sokak ileride yakaladı. Yakaladıkları hırsızı linç etmeye çalışan vatandaşları olay yerine gelen polis engelledi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen zanlının daha önce çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı belirlenen Yavuz K. olduğu anlaşıldı.

Hırsızlık Büro Amirliği'nde sorgulanan Yavuz K.'nın 2005 yılında eski başbakanlardan Tansu Çiller’in evine girdikten sonra yakalandığı ve 2012 yılında ise Galatarasaylı eski yönetici işadamı Cemal Özgörkey’in evine hırsızlık amacıyla girdiği belirlendi. Daha önce 80 kez gözaltına alınan Yavuz K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Yazın