TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Cinnet geçirip önce babasını sonra kardeşini vurdu

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde aile içi tartışmayla başlayan kavgada bir kişi önce babasını sonra kardeşini vurup 3 yaşındaki yeğenini rehin aldı.
Cinnet geçirip önce babasını sonra kardeşini vurdu
ADANA / İHA - Edinilen bilgiye göre, Tuna Mahallesii Atatürk Caddesi'nde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Hacı Ali Y. (38), henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı babası Mustafa Y. (57) ile tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda Hacı Ali Y., evde bulunan pompalı tüfeği babasına doğrulttu.

Bu sırada araya giren kardeşi Mürsel Y., bacaklarından, baba Mustafa Y. ise karnından vuruldu. Evden gelen silah seslerini duyan çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Paniğe kapılıp kargaşadan yararlanarak kaçmaya çalışan Hacı Ali Y., vurduğu kardeşinin 3 yaşındaki kızını da alarak evin damındaki terasa çıktı. Olay yerine gelen polis ekiplerini gören Hacı Ali Y., elindeki tüfeği yeğeninin başına dayayarak, “Teslim olmayacağım yaklaşmayın” diye bağırdı.

Uzun süren bekleyişin ardından mahalleden bir arkadaşının yanına gelip konuşması üzerine ikna olan Hacı Ali Y., polis ekiplerine teslim oldu.

Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan baba Mustafa Y.'nin sağlık durumunun ağır olduğu, Mürsel Y.'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Yorum Yazın