TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Doğu Perinçek, 'Türkiye'yi bölmek için bizi ergenekon'a hapsettiler'

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 'Türkiye'yi bölmek için bizi Ergenekon'a hapsettiler. Şimdi Ergenekon'dan çıkıyoruz. Cemaatlerin, tarikatların kökünü kazıyacağız' dedi.
Doğu Perinçek, 'Türkiye'yi bölmek için bizi ergenekon'a hapsettiler'
İHA - Cezaevinden tahliye edilen İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Türkiye’yi bölmek için bizi Ergenekon’a hapsettiler” diyen Perinçek, “Şimdi Ergenekon’dan çıkıyoruz. Türkiye’yi birleştireceğiz. Bizi Ergenekon’u hapsettiler Cumhuriyet’i yıkmak için. Türkiye’yi şeyhler, dervişler, cemaatler ülkesi haline getirmek için. Şimdi Ergenekon’dan çıkıyoruz cemaatlerin, tarikatların kökünü kazıyacağız, Cumhuriyeti ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu.

Kendisini kınından çıkmış bir kılıca benzeten Perinçek, “Görevlere hazırız. Türkiye’yi böldürtmeyeceğiz, birleştireceğiz. Cumhuriyeti yıktırmayacağız. Ergenekon bizleri şahısları hedef alan tertip değildi. Hedef Türk milleti ve Cumhuriyetti. Hedef Atatürk devrimleriydi. Bu hedefe ulaşmak için iki kurulu hedef aldılar. TSK ve İşçi Partisi. Gazi olduk. Bize bir şey olmadı. Ergenekon’dan gazi olarak çıkıyoruz. Bizleri hedef alanlar çürüdüler dağılıyorlar. Onların Türkiye’yi bölenlerin hükümetini yıkacağız” diye konuştu.
Yorum Yazın