TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

E- 5 karayolunda feci kaza, 1 ölü, 1 yaralı

E-5 Karayolu Edirne istikameti Saadetdere mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.
EDİRNE / İHA - E-5 Karayolu Edirne istikameti Saadetdere mevkiinde meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti.

Sabah saat 05.30 sıralarında Edirne istikametine ilerlemekte olan 34 ZL 6492 plakalı otomobil sürücüsü henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hâkimiyetini kaybederek Saadetdere Metrobüs Durağı Üst Geçidi’nin ayağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle ters dönen otomobilde sürücü olduğu yerde sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücünün yanında oturan 1 kişinin ise olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yaralı ve ölen vatandaşın üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi. Kaza yapan aracın içinde içki şişelerinin olduğu görüldü. Üst geçidin ayaklarına çarpan otomobilin motor kısmının da araçtan ayrıldığı gözlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken hayatını kaybeden şahsın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Yorum Yazın