TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Elektrikçileri çarpan hırsızlar kameraya yakalandı

Silivri’de elektrik malzemesi satan iş yerine giren hırsızlar, 5 bin TL değerinde kabloyu çalarak kayıplara karıştı. Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına takılırken, aynı şüphelilerin geçtiğimiz günlerde başka bir iş yerinden 20 bin TL’lik kablo çaldıkları iddia edildi.
Elektrikçileri çarpan hırsızlar kameraya yakalandı
İSTANBUL / İHA - Geçtiğimiz Çarşamba günü Gümüşyaka’daki elektrik malzemesi satan bir iş yerine giren hırsızlar piyasa değeri yaklaşık 20 bin liralık kablo çalmışlardı.

Kavaklı mahallesinde elektrik işleri yapan Celil Çabaz aynı hırsızların kendi iş yerine de girerek yaklaşık 5 bin lira değerindeki malzemelerinin çaldıklarını söyledi. Yaşanan olay iş yeri güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı. Görüntülerde şüphelilerin iş yerine girdikten sonra çaldıkları kabloları bir otomobile yükledikleri ve ardından uzaklaştıkları görülüyor.

İş yeri sahibi Celil Çabaz, “Biz sabah işe çıktık. Hemen arkamızdan gelerek kapıyı levye ile açmışlar. Bizim işimiz kablo ile dükkânda da biraz kablomuz vardı. Ne var ne yok götürmüşler. İşin garibi de güpegündüz yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bir yerde bu cesareti nereden buluyorlar” dedi.

Çabaz, “Bizim olaydan iki gün sonra da burada bir kaynakçı arkadaşımızın da bir sürü malzemesi çalındı. Biz arabayı fark ettik ve takip etmeye başladık. Eski Garden’in orada plaka takarken bizi fark ettiler ve son sürat kaçtılar. Aldığımız plakanın sahte olduğunu öğrendik. Konuyu Jandarma ekipleri takip ediyor ve bir an önce çözeceklerine eminim” diye konuştu.

Öte yandan, kayıtları inceleme altına alan polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.
Yorum Yazın