TİC Holding Header
  • USD 32.355
  • EUR 35.537
  • Altın 2325.737
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Eskişehir’de uyuşturucu operasyonları

Eskişehir’de uyuşturucu satıldığı ihbarı ile operasyon düzenlenen evlere, açılmayan kapıları koçbaşı ile kırarak içeri giden polis ekipleri, tuvalete atılmaya çalışılan çok miktarda uyuşturucu maddeyi ele geçirdi.
Eskişehir’de uyuşturucu operasyonları
ESKİŞEHİR / İHA - Yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlileri, Zafer mahallesi Koçak sokak içerisinde bulunan bir evde uyuşturucu satışı yapıldığı bilgilerine ulaştı.

Eve giden polis ekiplerine şüpheliler kapıyı açmadı. Bunun üzerine polis ekipleri evin kapısı koçbaşı marifetiyle kırılarak içeri girdiler. Yapılan arama sonucunda 0,35 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi, ikamet sahipleri A.K. ve D.K. isimli şahıslara uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılmıştır.

UYUŞTURUCUYU TUVALETE ATMAYA ÇALIŞTILAR
Yapılan istihbari çalışmalar neticesinde gözaltına alınan D.K. isimli şahsın, zula evi olarak Zafer mahallesi Erdemirler sokaktaki adresini kullandığı bilgileri elde edildi. Bu eve düzenlenen operasyonda da, şüpheli şahısların polise açmadığı kapı koçbaşıyla kırılarak içeri girildi. Bu sırada uyuşturucu maddeleri tuvalete atmak suretiyle yok etmeye çalışan şüpheliler engellendi ve bahse konu bonzai maddesi görevliler tarafından tuvaletten toplanarak el konuldu. Toplamda 51,20 gram sentetik kannabinoid ve 840 gram esrar maddesi ele geçirildiği belirtildi.
Yorum Yazın