TİC Holding Header
  • USD 32.385
  • EUR 35.067
  • Altın 2324.965
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Esnaftan bayrağa müdahaleye tokatlı cevap

Mardin'in Midyat ilçesinde bir esnaf, dükkanına asılı bayrağı indirmek isteyen şahsı tokatladıktan sonra şikayetçi oldu. Esnaf Velit Efe, “Bu bayrağa dil uzatanı haddini bildiririz” dedi.
Esnaftan bayrağa müdahaleye tokatlı cevap
İHA - Midyat ilçesi Seyfettin Güneştan Caddesi üzerinden döner satan Velit Efe, iş yerine yemek yemek için gelen bir şahsı, dükkanına asılı bayrağı indirmek isteyince tokatladı.

Efe, M.K. isimli şahsı polise de şikayet etti. Şahıs gözaltına alındı. Efe, “Bir vatandaş girdi içeriye ‘Bir döner verir misin?’ dedi. Dönerini yaparken, ‘Bu bayrağı niye asıyorsun buraya?’ dedi. Ben de döndüm ‘Bu bayrak hepimizin bayrağıdır, başka bayrak yok. Ne demek istiyorsun çık dışarı’ dedim. Bunun üzerine bayrağa elini uzattı. Bir hamle ile bir tane vurdum. Vurmamla yere yığıldı. Daha sonra telefonunu eline alıp, ‘Bekle seninle işimiz var’ dedi. Daha sonra komşular toplandı. Bayrağa dil uzattığını söylemedim, söyleseydim linç ederlerdi onu. Geri geldim kaçtığını görünce polis arkadaşları aradım. Geldiler soruşturdular, Mardin arabasına bindiğini tespit ettiler, Midyat çıkışında Şenköy'e varmadan aldılar. Bayrak hepimizin bayrağıdır, tek bayrak, tek vatan, tek devlet, tek millet bunun üstünde bayrak tanımayız. Ondan dolayı bu tür çapulcular gelip bu bayrağa dil uzatanın haddini bildiririz” dedi.
Yorum Yazın