TİC Holding Header
  • USD 32.342
  • EUR 35.111
  • Altın 2241.015
  • BIST 100 8753.67
  • Asayiş

Fatih’te polis yelekli gaspçıların yeni görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Fatih’teki bir altın toptancısına sahte arama izniyle giren 1 polis memuru ve beraberindeki 4 şüphelinin gerçekleştirdiği gasp girişimine dair yeni görüntüler ortaya çıktı. İş yeri çalışanını silahla yaralayan şüphelilerin yaşattığı dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı.
Fatih’te polis yelekli gaspçıların yeni görüntüleri ortaya çıktı
İHA - Olay, 19 Mayıs günü Fatih Kemalpaşa Mahallesi’ndeki bir iş hanında bulunan altın toptancısında gerçekleşmişti. İddiaya göre, Başakşehir ilçesinde görevli polis memuru A.D. ve beraberindeki 4 şüpheli iş hanına girdi. Polis yeleklerini giyen şüpheliler ellerine eldivenlerini taktı. İş hanının 1’inci katında bulunan altın toptancısının kapısını çalarak, çalışanlara sahte arama iznini gösterdi. Şüphelilerin gösterdiği sahte arama iznine inanmayan çalışanlardan biri gasp girişimini fark etti. Şüphelilerden Ş.K., yanında bulunan tabancayı ateşleyerek iş yeri çalışanı İbrahim İ.’yi bacağından yaraladı. Yaşanan olayın ardından şüpheliler hızla olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı.

GASP ÇETESİ YAKALANDI
Polis ekipleri, iş yeri çalışanları tarafından yakalanan şüpheli polis memuru A.D.’yi gözaltına aldı. İş yerinden kaçmayı başaran Ş.K. bir sokak ilerideki otoparka gizlenirken bulundu. Çok geçmeden diğer 3 şüpheli de polis ekiplerince tespit edilerek yakalandı.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Altın toptancısında yaşanan dehşet anlarına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, iş hanına giren şüphelilerin polis yeleklerini giydiği anlar görülüyor. Altın toptancısı çalışanlarının şüphelilerle tartışması ve İbrahim İ.’nin yaralandığı anlar kameralara yansıyor. Daha sonra şüpheliler hızla iş hanından dışarı çıkıyor.
Yorum Yazın