TİC Holding Header
  • USD 32.318
  • EUR 35.121
  • Altın 2292.771
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Hırsız polis kovalamacası: Altın ve paraları bırakıp kaçtılar

Sancaktepe’de bir eve hırsız olarak giren 2 şüpheliyi takip eden motosikletli polis ekipleri, kazaya karıştı. Kazada 2 polis hafif yaralanırken, şüpheli şahıslar içerisi altın ve para dolu aracı bırakarak kayıplara karıştı.
Hırsız polis kovalamacası: Altın ve paraları bırakıp kaçtılar
Olay, saat 16.00 sıralarında Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir kuyumcuya hırsızlık için giren 2 şüpheli, altın ve paraları çalarak kaçmaya başladı. İhbar üzerine harekete geçen motosikletli polis ekipleri, şüphelileri takip ettiği esnada kazaya karıştı. Kaza sonrası şüpheliler hızla olay yerinden kaçarken hafif yaralanan 2 polis memuru hastaneye kaldırıldı.

ARACI BIRAKIP KAÇTILAR
Olay yerinden kaçan şüpheliler, bir başka polis ekibi tarafından takip edildiğini anlayınca içerisi altın ve para dolu aracı bırakarak olay yerinden uzaklaştılar. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, araç içerisinde inceleme başlatıldı. Polis ekipleri kaçan şüpheliler için ise yakalama çalışması başlattı.

"İÇİNDE DE PARA VE ALTIN VARMIŞ"
Konuya ilişkin konuşan mahalle sakinlerinden Hasan Güngör, “Şüpheliler polisten kaçıyor. Polis ekipleri de o esnada ara sokaktan çıkan araçla kazaya karışıyor. Hırsızlık yaptıkları söylenen araçtakiler kaçmaya devam etti. İleride aracı bırakmışlar. İçinde de para ve altın varmış” dedi.
(Abdul Samet Kaya - Muharrem Çam - İHA)