• Asayiş

Hırsız televizyonla kaçarken yakalandı

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde elinde televizyonla kaçan hırsızı devriye gezen polis ekipleri yakaladı.
Hırsız televizyonla kaçarken yakalandı
İZMİR / İHA - Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka asayiş ekiplerinin devriye hizmetlerini gerçekleştirdiği sırada, bir kişinin elindeki televizyonla kaçtığı görüldü.

Kaçan şahıs elindeki televizyonu 6295 Sokaktaki C.G. adındaki bir kadının oturduğu ikamete bıraktıktan sonra kaçmaya devam etti. Şüpheli 6250. Sokak’ta polis ekipleri tarafından yakalandı.

Televizyonu ve hırsıza ait tornavidayı polis ekiplerine teslim eden C.G. isimli kadın “Şahsı tanıdığını ancak televizyonu nereden ne amaçla evine getirdiğini bilmediğini” söyledi. Yakalanan T.Y. (27) isimli şahsın daha önce işlediği suçlardan dolayı kaydının olduğu belirlendi. Yapılan araştırmada televizyonun, Bostanlı’da Y.Ç. isimli kişinin spor salonundan çalındığı tespit edildi. Y.Ç.’nin televizyonu 16 yaşındaki S.K.’dan ücret ödemeden aldığı tespit edildi.

Daha önceden hırsızlık kaydı bulunan ve suça sürüklenen çocuk S.K.’nin 29 Ekim’de yakalanarak Çocuk Büro Amirliğine teslim edildiği belirlendi.

Bostanlı Polis Merkezi Amirliği idaresinde gerçekleşen 3 ayrı hırsızlık olayı ile ilgili yapılan araştırmada bir işyerine ait güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi neticesinde hırsızlığı yapanların T.Y. ve S.G. (29) olduğu anlaşıldı. S.G. isimli hırsızın verdiği ifade de çalmış oldukları malzemeleri ablasının evine sakladıkları öğrenildi. Hırsızın refakat alınarak gittikleri adreste kablo, matkap, televizyon, laptop bilgisayar ele geçirildi. T.Y. ve S.G. yapmış oldukları toplam 6 hırsızlık suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Yazın